• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: Diky :)
    Ty cerny kontury jsou zpusobeny prave tim dlouhym casem. Kdybych mel dost ambientu na 1/250 1/320, tak by si tam zadny kontury nenasel :)
    EPE
    EPE --- ---
    DARKLS: Taky se ucim :-) ....1/50s me docela prekvapuje, cekal jsem rychlejsi cas, ale stopnou to ty blesky no .... (ja se ptal na to doostrovani kvuli tem cernejm konturam kolem rukou) ... jestl si takhle fotil teprve potreti tak to vypada hodne dobre ;-)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: ja se s tim prave porad ucim, ted to bylo tak potreti co jsem fotil se svetlama. V tomhle pripade jsem mel dva blesky na 10m kabelu, coz na takovou statickou prekazku jimo staci. Vetsi problem bylo okolni svetlo, kteryho uz bylo malo, takze jsem musel fotit na iso400 a 1/50s pri clone f/5,6.
    Ten motion blur tam videt je, ale nijak vyrazne mi tady nevadi.

crop bez doostrovani http://img299.imageshack.us/img299/3981/luca2crophm4.jpg
    EPE
    EPE --- ---
    Nerek jsem, ze nezda, je to super ... tak bych trochu pridal zprava, ale to je fakt subjektivni to neres, je to pekny ....
    Ja se chtel podivat na lepsi kvalitu jen kvuli doostrovani ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Co presne se ti na tom svetle nezda? Tady jsou blesky dva, jeden zleva, jeden zprava.
    EPE
    EPE --- ---
    DARKLS: pekne, ja bych teda ten blesk dal asi spis napravo od tebe, ale to je subjektivni ... nebylo by mozny to videt nekde ve vetsim ?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    neco z vikendu
    Lucka Zábranská, Deštné v Orlickejch

EPE
    EPE --- ---
    souhlas, taky nastavuju manualne ... jen se ptam ...
    NOIR
    NOIR --- ---
    ja si myslim ze je to lepsi odpalovat bez ttl, ttl to nikdy neudela tak jak chces ty
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: mas pravdu, myslel jsem, ze nebyla. No nic :)
    Ten kabel funguje jen pro odpaleni, zadny TTL nefunguje. Takze manualni nastaveni.
    EPE
    EPE --- ---
    EPE
    EPE --- ---
    DARKLS: myslim, ze uz jsi to postoval, pro me pekne (ostrost, barvy, kompozice) ... ty dalsi svetla jak pises by bylo dost tezky nastavit tak aby nerusili imo.
    BTW: flash si mel na plnym kabelu nebo manualne nastavenej a odpalenej jen stredakem ?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Nicmene jeste jedno svetlo na kamen z druhy strany a druhy zezadu na jezdce pro zvyraznerni obrysu by to chtelo. No, uz aby to bylo :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    radsi fotky :)

Tohle je kamos, kdyz jsem ho premluvil, aby mi zainscenoval na pokusy s bleskem.
    20D + fish 16mm x1,6 crop a jeden blesk zprava na 10m kabelu :)
    Co vy na to?

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    FUMO: debilni otazky jsou normalni, ale s debilitou to ma malo spolecnyho :)
    Nechme toho, nestoji to za to ;)
    FUMO
    FUMO --- ---
    DAKRLS: urážím se, když rovnou operuješ debilitou. . . já sem jezdil na Stalinovi svého času (1993 - 1994) hodně a že by mi to přišlo nějaký extrémní to ani ne. . . ale třeba na to koukám blbě a je to tak jak říkáte vy.

GREFY: viz nahoře, zkoušel a je to zábava a pěknej "sport", ale extremní je třeba Canyoning, Rogalo nebo tak něco. . . někdy možná i lezení, když se de freesolo, ale skejt. . . mno stále se musím učit nové věci :)
    GREFY
    GREFY --- ---
    FUMO: Si to vyzkoušej a uvidíš :-D
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    FUMO: se hned neurazej ne? co ja vim, tak sk8 byl dycky branej tak. Hlavne si myslim, ze je to uplne jedno kam se to zaskatulkuje. Dulezity je, ze to sem patri.
    FUMO
    FUMO --- ---
    DAKRLS: tak teda sorry, že žiju. . .:(

mě přijde celkem neextrémní a proto se ptám . . .
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DOMINIQUE: moment dobrej, ale nechal bych trosku vic prostoru okolo, aby bylo z fotky zrejmy o co presne se jedna. Jak ta deska fackuje cumila po hlave pusobi trosku rusive.
    Taky mi prijde, ze je nezvladnuta expozice ( mas to hrozne tmavy, bila chybi uplne ).
    Zkus si s tim pohrat v nejaky programu typu Photoshop.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam