• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAKRLS: teda radio je pohoda nejvetsi, ale kdyz clovek nema cash. Tak sem to myslel :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATESISKO: však pohoda, já jen zkoušel "poradit" :)
    radion ani neni nutny. Staci ti kabel a sanky s konektorem cca 500,- Kč.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DAKRLS: mám v plánu koupit rádiové odpalování a ten blesk je kdoví co starého, nějaký NAIKEI či co :) byla to jen taková sranda, za kopcem byl fesťák
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATESISKO: vždycky je dobrý svítit odjinud než je objektiv, takhle je to takový plochý a jak je to focený na rybí voko, tak blesk ani nepokreje celý políčko.
    TURBO
    TURBO --- ---
    MATESISKO: hmm, ta druha je zajimava, pekny!
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    něco ze včera, poprvé jsem zkusil fotit skate.sry za prst v záběru :)

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    kuju! .)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    www.davidblazek.cz
    www.danvojtech.cz
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    tak to sem linkuj, me ty jmena nic nerikaj
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    tohle se podle me neda srovnavat, zalezi na prostredi kde se foti. Kdyz je to backcountry nekde daleko od civilizace foti se jinak, nez kdyz je to street s nahazenym odrazem a dopadem.
    Ten street je imho jedna z nejtezsich dispiciplin hlavne co se techniky tyce. Spravny nastaveni svetel a expozice je docela veda a v cechach to umi imho jen Subrt a Dan Vojtech. Od nikoho jinyho jsem technicky zmaknuty fotky ze streetu nevidel.
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    asi tak nejak

navic maj oba sporty uplne jiny podminky pro foceni,. takze bych to moc nesrovnaval

myslim si ze foceni lidi na prkne je tezsi, diky podminkam a prostredi ve kterym se jezdi
    Co myslite? ja sem nikdy dobrou fotku z kola ani z prkna neudelal, tak nevim jestli do toho muzu kecat, ale myslim si to
    PEPO
    PEPO --- ---
    TURIKAN: nevěř tomu...to si v tom případě neviděl moc SNB fotek od Dakrlse...

ale tim samozřejmě netvrdim, že biky mu taky nejdou.... ;)
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    kdyby si to měl ve větším rozlišení, postni to sem dám si to aspoň na plochu, ale určitě by z toho šel udělalt kvalitní plakát ... good
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    DAKRLS: ty fotíš lidi na snowboardu hodně co jsem koukal, ale líp ti jde teda focení lidi na kole .. nevím, co jsem viděl tvoje fotky tyhle jsou asi nejlepší ..hlavně některý, ostrost záběru, podchycený barvy a světlo ...pěkný
    EPE
    EPE --- ---
    SKAUTIK: Ted nevim jak si to presne myslel ;-)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DAKRLS: Tahle se mi libi ...
    DAKRLS: z ty trojice me zaujala (krom barvicek ty prvni) ta dolni, ale spis je skoda ze neni vic ze predu, jelikoz v ty klopce nelezi upne v naklonu, tak to vypada tak nemastne neslane.

Imho kdybys to bral priste vic ze predu tak bude ten uhel sklopenej vypadat lip, krom toho ten strom pri vyhybani u ramene by asi taky vypadal lip.

Ale tezko rict jak to v ty klopce vypadalo.

Ale celkove hezky fotaz jen tak dal. Az zase trochu rozjezdim tak mozna i neco zapozujem abys mel co fotit :))

EPE: souhlas lepsi jezdit nez fotit :)
    EPE
    EPE --- ---
    Mezibori je treba tady:

EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Pro me pocitove nejlepsi ty prvni dve z posledniho prispevku, ikdyz je ta prvni neostra. Pro ostatni bych doporucil si to DH zkusit vyfotit ;-) zas takove legrace to neni ... (taky to radsi jezdim ;-) )
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: jj, tu mam taky ze vsech nejradsi. Jen je trosku mazla, coz me dost sere..
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: z posledni trojice ta uplne prvni je moc pekne, libej se mi barvicky a jak je pekne prokreslena, i kdyz tam vlastne neni nic "extremniho" ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam