• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    podobnou zkusenost jsem mel bez ty anteny taky mozna ne tak tragickou. Ted s antenou musim rict ze uspesnost prekracuje 90% coz je u mě dobrý :)
    EPE
    EPE --- ---
    taky rozumim a taky jsem tak premejslel ;-) ... kdyz mi to ale na jibbingu neblesklo kazdou treti, tak jsem pochopil, ze musim nasetrit - ale rozumim tomu ;-) ... mrkni jeste na Skyport, je to zajimava alternativa k PW (ikdyz ne s takovym dosahem)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    vsak joo, ja tomu rozumim :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jo pokud bych delal placeny joby tak bych s PW taky moc nevahal, jelikož 100% spolehlivost "nepotrebuju" resp nechce se mi za to platit velky sumy tak tunnim cactus a da se taky .. ted jak jsme fotili skejtaky tak ze 140 fotek bylo nejakjech 10-15 max spatnejch coz se celkem dá :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    ja prave taky cekam na PW, abych preskocil tu fazi lowend radia. Jinak je mi jasny, ze bych s tim fotil zas roky :)
    EPE
    EPE --- ---
    no ja z Cactusu presel rychle na PW ;-) ty nahodny odpaly a neodpaly me nicili vcetne fotek ...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    musim rict ze jak jsem na ten cactus narval tu extra antenu tak sla spolehlivost odpalů velmi nahoru, dosah se zlepsil jen decentne o par metru .. premejslim ze tu antenu jeste zvetsim :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    vzdyt to radio stoji 650kč i s poštovnym až do baraku jaka pak drahota : ) samo pokud by chtel PW tak to joo :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAKRLS: teda radio je pohoda nejvetsi, ale kdyz clovek nema cash. Tak sem to myslel :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATESISKO: však pohoda, já jen zkoušel "poradit" :)
    radion ani neni nutny. Staci ti kabel a sanky s konektorem cca 500,- Kč.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    DAKRLS: mám v plánu koupit rádiové odpalování a ten blesk je kdoví co starého, nějaký NAIKEI či co :) byla to jen taková sranda, za kopcem byl fesťák
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MATESISKO: vždycky je dobrý svítit odjinud než je objektiv, takhle je to takový plochý a jak je to focený na rybí voko, tak blesk ani nepokreje celý políčko.
    TURBO
    TURBO --- ---
    MATESISKO: hmm, ta druha je zajimava, pekny!
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    něco ze včera, poprvé jsem zkusil fotit skate.sry za prst v záběru :)

PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    kuju! .)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    www.davidblazek.cz
    www.danvojtech.cz
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    tak to sem linkuj, me ty jmena nic nerikaj
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    tohle se podle me neda srovnavat, zalezi na prostredi kde se foti. Kdyz je to backcountry nekde daleko od civilizace foti se jinak, nez kdyz je to street s nahazenym odrazem a dopadem.
    Ten street je imho jedna z nejtezsich dispiciplin hlavne co se techniky tyce. Spravny nastaveni svetel a expozice je docela veda a v cechach to umi imho jen Subrt a Dan Vojtech. Od nikoho jinyho jsem technicky zmaknuty fotky ze streetu nevidel.
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    asi tak nejak

navic maj oba sporty uplne jiny podminky pro foceni,. takze bych to moc nesrovnaval

myslim si ze foceni lidi na prkne je tezsi, diky podminkam a prostredi ve kterym se jezdi
    Co myslite? ja sem nikdy dobrou fotku z kola ani z prkna neudelal, tak nevim jestli do toho muzu kecat, ale myslim si to
    PEPO
    PEPO --- ---
    TURIKAN: nevěř tomu...to si v tom případě neviděl moc SNB fotek od Dakrlse...

ale tim samozřejmě netvrdim, že biky mu taky nejdou.... ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam