• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    PEPO
    PEPO --- ---
    AUDIAC: hele to žes nemohl, nebo nešlo, nebo cokoli neni omluva...jen výmluva...příště si pro fotku musíš dojít ;)

jinak já mám na tyhle věci 17-40 f/4 L na canon a spokojenost...

jinak tady dakrls má třeba pelenga fisheye...

ale jak píše Pepazz, ta tokina je taky fer..
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    okej, dik za postrehy.
    jsou to vicemene potahany krivky a cross process. vim, ze je to pomerne nestandartni na skate fotky, ale me osobne to prislo ok a bavilo me to. navic to trochu potlacilo sum a ne-uplne-perfektne-zaostreno.
    PEPO: kdybys to dával na šířku a dostal se trošku dolu a proti směru jízdy by bylo urcite lepsi, ale to bych nemohl mit nejsirsi konec 28mm na cropu a taky by tam nesmely byt bariery. byla to skate exhibice v centru mesta, takze milion lidi kolem co natahovali ruce s mobilama, bariery okolo a "dovnitr" smeli jen jezdci a akreditovani fotografove. samozrejme, ze by to bylo lepsi fisheyem zpod toho zabradli, ale tu sanci jsem nemel.
    PEPO
    PEPO --- ---
    AUDIAC:

narozdíl od zbytku se mi nelíbí ty barevný tóny....příde mi to zbytečný... (PP preset cross process??? )

no a¨le největší problém mám s kompozicí.. ta mi příde uplně ustřelená... fotit sk8 detaily na vejšku je zlo... kdybys to dával na šířku a dostal se trošku dolu a proti směru jízdy, mohlo to být lepší... s tou kompozicí souvisí i to, že ty jezdci jsou dost utopený - strom, lidi, lampa...

u poslední ani neni vidět odkud kam skáče, vypadá že levituje..takže to chce víc zeširoka a klidně i míň zoomovat...
    KLX
    KLX --- ---
    AUDIAC: mě se líbí ta první
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    AUDIAC: prvni a hlavne posledni sou nahodou super, a druha by byla taky kdyby byla trochu "vejs" (vic na skejtra a min na lidi)
    CLOOTH
    CLOOTH --- ---
    AUDIAC: druha a treti maji ufiklou ruku...ta ctvrta me bavi a na tu prvni nejak nemam nazor... :)

ty si to barvil do zelena? neni to spatne....
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    AUDIAC: libi se mi ta prvni (vadej mi lidi co stojej dole, ale ty nahore u toho zabradli jsou super ;)
    NOIR
    NOIR --- ---
    AUDIAC: áha jak se dívám na ty tvoje tak tu svou budu muset jeste hodne potahat ve photoshopu. Mě se ty tvoje takt líbí, má to dobrou náládu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    prvni foceni skate v akci - zjistil jsem, ze mam naprosto tragickej objektiv, ale delal jsem co bylo v mych silach. za /temer/ kazdy komentar budu vdecny...

NOIR
    NOIR --- ---
    Lubál - front farver
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPO: sorry, sem si nevšim, že sem ti neodpověděl.
    Ostřil jsem správně, ale ty blesky jsou pomalý :)
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: kams to vostřil ty kluku?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    modřany

PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: taky musim kájo pochválit.. je na co se koukat... kompozičně za 1....fotky teletem skrz lanovku a stromy...jes...povedená sérka... a balonky...a dítě v popředí... ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPAZZ: díky, to mě těší
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DAKRLS: moc pekny to mas
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: myslíš polarizační filtr? Nene, to já vůbec nepoužívám.
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Foceno s PL ?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    OT_: ta horní určitě lepší, jen se nemůžu zbavit pocitu, že mi tam chybí nějaký zakončení shora.
    Taky by sem zkusil příště něco pocvakat na bw klasiku, z toho by ta atmoška oceláren vylezla luxusně.
    VINC
    VINC --- ---
    nedelni projizdka s Hanzem

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam