• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    THRAWN: díky .)
    Jinak Švorce nedožene nikdo, to je jasný. Já to nijak neřešim, tahle soutěž je v prdeli od tý doby, kdy před dvěma lety vyhrály kozy a cukrová vata :D
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    tak odhlasovano, chtelo by to jeste par, na Svorce ti chybi skoro tricet :) ale jako jinak fotky nic moc, ta Svorcova je trosku ulitla, me se teda nejvic libi ta 16. ale nakymu polakovi hlas davat nebudu :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: no právě proto je to hodně akademický :) Ae tak já ten vztah k pobytu ve vzduchu mám, i když to neni na sněhu, takže si myslim, že to dokážu malinko ocenit :) Baví mě i stín celý akce dole v pipe :)

DAKRLS: tahle fotka se mi líbí moc a pro mě osobně jí ádná z tý soutěže na webu FR nesahá ani po kotníky :) A vůbec celý RB Illume super :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: na debatě snad neni nic špatnýho, ne? Od toho tady ten klub máme. Jen mě mrzí, že tu s námi nedebatuje někdo, kdo aspoň jezdí na prkně, když už se tu dohadujem o snb foto soutěži .)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    LADINEK: zrovna ta konkrétní fotka co jsi postnul, je přesnej příklad "nezasvěcenosti" z tvojí strany. Neber to zle, nemyslim to tak.
    Ten jezdec co tam prolítá (dušan kříž) by rozhodně s touhle fotkou spokojenej nebyl. Chybí tomu výška a na fotce je v podstatě jen x krát zadek. Zcela nepoužitelná fotka z pohledu sportu. Krom toho, o originalite/napadu nemuzem vubec mluvit, pac stejnej typ fotky uz tu byl nespocetnekrat.
    Zrovna konkretne jeden cech (David Blazek) s tim vyhral mezinarodni soutez Redbull Illume. Zkus porovna obe fotky a uvidis.

LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: me prave jeho fotky bavej jak od malokoho kdo foti sport. Dela to proste jinak, asi se to nehodi na prvni stranku deniku Sport, ale maj neco co jiny nemaj, napad. Nerikam, ze jsou vsechny originalni, ale i ty co nejsou maj neco do sebe, pro me treba tohle: http://www.martinkozak.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/QuickSnowjam20011_21.jpg
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: těžko říct, co je lepší - porota z lidí, co jezděj SNB a focení jim třeba tolik neřiká, takže budou koukat spíš na jezdce, na provedení triku a na to, jak to fotograf vyfotil nebo bude lepší širší veřejnost, která bude na tu fotku koukat jako na celek?

Imho už dost slušně akademická debata mířící do háje :)

Mě konkrétně snb ani zima nic neřiká, rozbíjim si držku radši na kole, ale celkově mě (co se fotek týče) bavěj všechny extrémní sporty. A nakonec - 1000 lidí 1000 chutí a každej máme trochu jiný osobní preference/vkus.

Já jsem si ho jen dovolil vyjádřit a nerozumim tomu, proč se tu spustila tahle debata :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    LADINEK: Já jsem reagoval na toho Kozáka, protože pro mě jsou jeho fotky v podstatě nepoužitelný z jakýhokoliv pohledu. Samozřejmě respektuju, že tě nic nezaujalo. I z mého pohledu je to dost slabota, ale pár fotek tam zajímavých bezpochyby je.
    S tim fotbalem jsem to dával do souvislosti proto, že ne každej kdo pracuje s foťákem, je schopnej postihnout/hodnotit všechny specifický odvětví fotografie.
    Taky si myslim, že jakmile je porota široká veřejnost, kvalita fotografie v podstatě nerozhoduje.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: me snb nic moc nerika stejne jako fotbal. Ale to je prece uplne jedno. Kozaka jsem dal jako vseobecnej priklad jak se da udelat zajimava fotka i na vcelku nezajimavy akci...
    Jestli jsem slapnul mimo nevim, ale vim, ze fotky ktery jsou v ty soutezi se mi nelibej a kdyz si jen projedu tuhle diskusi tak verim, ze tam budou fotky daleko hezci a lepsi i od tebe :))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    LADINEK: díky za názor..
    btw. Jezdíš na snowboardu nebo hraješ spíš fotbal? Tim se chci spíš dozvědět, jak moc žiješ ve světe snowboardingu případně snb fotky. Martin Kozák fotí prkna jako fotbal a pokud to tu chceš představovat jako nějaký vzor pro nás ostatní, tak věř, že si šlápnul mimo :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: covece me to nejak nezaujalo vubec... kdyz se podivam napr. na fotky Martina Kozaka http://www.martinkozak.com/?tag=snb mno nevim, proste z tech co jsou k dispozici se mi nelibi asi ani jedna...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: Podle komentářů pod fotkama, je ta nuda asi dost subjektivní. Co hlava to názor a všichni si neodpustěj ten dovětek, že krom tý nebo tý stojí zbytek za uplný hovno.
    Já se akorát utvrzuju v názoru, že jakmile něco hodnotí široká veřejnost z facebooku, vyhrává styl televize NOVA, ale s kvalitou fotky to nemá nic společnýho
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: 2 + 22 mě zaujaly, jinak nuda, fér je LOL 21 (umně'ný neasi ;))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    HLASUJ!

Burton ŠSS 2011 - BEST EVENT PHOTO CONTEST - Snowboarding Freeride.cz
    http://www.freeride.cz/snowboard/clanky/soutez/burton-sss-2011-best-event-photo-contest--11559/

fotka č. 7 .. díky díky .)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    LADINEK: maj frajeri dobry elektrony na tech kocarech :)) Kazdopadne kdyz to rozjedou, musi to bejt hroznej rachot!! To nejvetsi sprezeni musi i s konma vazit vic jak tatrovka:D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Nevim jestli to sem patri, ale myslim, ze extremni to je taky... Byl jsem pracovne na zavodech konskejch sprezeni, docela mazec :) videl jsem to prvne v zivote...

Kdyby pohorsovalo, ze to neni snb, sk8 atp. tak smazte :D

CHOCHYKA
    CHOCHYKA --- ---
    jedna neaktualni MFO 2011 Markus Eder a jeho viteznej dub cork 1260 mute
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Večerní retro session na Neklidu.

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jedna srandička :)

TAPIO
    TAPIO --- ---