• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    DAKRLS: ja prave nejsem moc fanda doupravovani fotek-proste chci aby to vypadalo jako ve skutecnosti. Ale asi mi nic nakonec stejne nezbyde :) Kdyz je slunicko, tak je to samo lepsi no...
    DVS: ulitlo mi to no, sem cihala abych neco nepromeskala, priste to prdnu na stativ radsi
    PEJR: hm, to jo no, dik! je to ze brehu...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    kompozičně urcite lepsi,
    barevnost dosahnes castecne zvetsenim kontrastu. V photoshopu se ta funkce jmenuje "curves". Zkus mrknout na nějakej navod, na netu jich je mraky.
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    a pak mam jeste tuhle...

Myslite, ze ty prvni by pomoh polarizak aby byla vyraznejsi-jakoby vic barevnejsi?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MRAVENECEK: přesně jak řikáš Ivo, chtělo by celej záběr posunout nahoru, aby si tam dostala i to pohori v pozadi. Ta bila pena v popredi je tam zbytecna, resp. nemusi ji tam bejt tolik.
    Zkoušej zkoušej a posílej další :) Pro mě je to ideální motivace vydělávat na letenku .)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    sry vyfotila :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    MRAVENECEK: zadnej kontrast, mas to uplne plochy, chce to o neco lepsi moment imho si to vyfotil moc brzo a bodlo by i nejaky popredí pripadne vic pozadi, ta nudna voda dole na fotce vubec nemusí být
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    MRAVENECEK: kdyz na to ted koukam, tak bych priste fotila "trochu vys", abych tam nemela tolik ty placaty peny vepredu....
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    tohle je muj prvni pokus surfovych fotek s novym fotakem, tak mi poradte jak to zdokonalit :) Dik
    CHOCHYKA
    CHOCHYKA --- ---
    Markus Eder dub cork 1260 mute
    CHOCHYKA
    CHOCHYKA --- ---
    neni zrovna moc extremni....budiz

DVS
    DVS --- ---
    DAKRLS: Dej echo az s něčím vyjdes na světlo. ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DVS: časem snad něco vyndám, ale klient bere první .)
    DVS
    DVS --- ---
    DAKRLS: jiny auditko? zensky me taky zajimaji.... mas totu nekde? rad se priucim....
    Ja letos nic nefotil bo jsme se snooky cekali prcka a na hory se mi samotnymu moc nechtelo, takze jsem vlastne taky fotil jen nejaky zensky :) povetsinou tehotny :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DVS: jenom nějaký ženský, a to asi nestojí moc za ukazování :D
    DVS
    DVS --- ---
    DAKRLS: jj...to je krasny :). Nemas ty neco novyho?
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    presne, jo to bomba, jako by tam nekdo hodil rybu :DD Tady je krasne videt, ze barva hadru JEZDI!! :)) Proto skacu picu,.protoze mam cernou bundu
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    DAKRLS: Kruty... Ten typek mi trochu pripomina clownfish aneb Hleda se Nemo :D
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---

hezký obrázky, check it!
    Transworld Snowboarding - Wallpaper
    http://snowboarding.transworld.net/tag/wallpaper/
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Male promo ,diky Kajo :))
    SURFSPOT | Surfcamp v portugalsku
    http://surfspot.cz/
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---