• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    ORK03: ten auto align layers prikaz je luxusni, jinak je to v podstate to samy jako kdyz se to dela postaru. Ale celkove vybornej tutorial.Diky
    ORK03
    ORK03 --- ---
    Já kdysi videl takovej tutorial na youtubu pres adobe bridge, mozna to pomuze http://www.youtube.com/watch?v=ReDRMX2-8n4
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    CYRIL: v PS je automatizace (dávka) jinak pokud je to video záběr tak Adobe Premiere...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    neznám nikoho, kdo to dělá jinak.. Spíš je potřeba vychytat si postup. Já smontuju sekvenci, kdyz je rozumne vyfocena behem par minut. Kazdej frame je otazkou max dvou tri minut. Je dobry treba pouzivat ctrl+I jako inverzi pro jednoduchy vymaskovani jednotlivy vrstvy. Ogumujes co nechces, a pak zas inverzi zpatky.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    dobrej dotaz , delam v ps o nicem automatickym nevim, ale treba neco existuje
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    existuje nakej program na delani sekacek, abych nemusel rucne vyrezavat kazdej zaber? NEBO TO DELATE V PS? DIKY
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    DAKRLS: Děkuji, zaroven se omlouvam za spam kucí...
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Danny Macaskill - Industrial Revolutions - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ShbC5yVqOdI&feature=player_embedded

pěkný video od Red Bullu
    CRAYZZEEEMAN
    CRAYZZEEEMAN --- ---
    SHADOWPILGRIM: až na tu ruku vravo (minutová práce v PS) je to dost fajn :)))
    KROBAS: myslím že takhle to nutí člověka nad tím víc zauvažovat ;)
    SVATY
    SVATY --- ---
    MRAVENECEK: Podle me fotografova ruka :)
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    SHADOWPILGRIM: dobry, ale dal bych tam i kousek prekazky, aby bylo videt z ceho to dava...muj nazor..
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    SHADOWPILGRIM: pekny, ale co to tam je v tom pravym hornim rohu? :)
    SHADOWPILGRIM
    SHADOWPILGRIM --- ---
    UZI4EVA
    UZI4EVA --- ---
    Zdravim, nemohl by mi někdo poradit??!! V rámci jedný reklamní kampaně, sháním opravdu profi fotografi free ski, free ride ski, ať už jde o CZ či zahraniční fotografie. Nemá někdo ponětí, jestli existují fotobanky, či jestli by mi mohl poslat nějaké linky na známé fotografi, či jejich portfolia. Vybraná fotografie bude opravdu velice dobře zaplacena!! Jedná se o využití pro Image Zimní Bigboardovou kampaň 2011/2012. Taktéž se nebráním ani supportu českých fotografů. Předem díky pište do pošty, či na email.: designproduct@paichl.cz. Diky!!!
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    TURBO: dyt ja vim, ja vim. Casem, az budu se svejma fotkama spokojena, se to naucim i s kompem. Takze tak za par let by z toho mohlo neco bejt :)
    CRAYZZEEEMAN:
    PEJR:
    TURBO
    TURBO --- ---
    trocha legrace

‪Pro Photographer, Cheap Camera (#5 Graham Uden)‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=7By7FFfL_XI

Nejvíc je ten začátek, kdy týpek vleze na kolo "jasně, pojedu vedle tebe, ne tyhle věci nejezdim, budu řídit jednou rukou a druhou tě budu fotit", to mi bylo jasný jak to skončí :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MRAVENECEK: "ja prave nejsem moc fanda doupravovani fotek-proste chci aby to vypadalo jako ve skutecnosti" - solidní oxymoron :) Zajímalo by mě, na jaký médium chceš zachytávat realitu 1:1 :) Řeknu ti rovnou, na žádný - ani na filmu ani z digitálu to nebude vypadat "jako ve skutečnosti" :) A teď si představ, že každej máme doma jinej monitor, jinak nastavenej, jiný barevný podání atd. a u každýho ta fotka bude vypadat jinak.

Řekl bych trochu boj s větrnými mlýny :)
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    přenechám prkno ve velmi dobrým stavu, šířka 7,5" vyvolávací cena 300,-

Praha nebo domluva, pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam