• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAWEBFOTO: čeče, tady mi ten blesk přijde na nezvládnutej, nebo možná i zbytečnej... nebo je ta celá fotka špatně naexponovaná.. nebo nevim... příde mi to takový plochý...
    DAWEBFOTO: tady nerozumim vůbec tomu formátu.. a jak píše dakrls, jít ještě o 2-3 m blíž...
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    LADINEK: Ahoj. Díky za koment. Máš pravdu je to škoda, ale tahle fotka vznikla docela na rychlo. Vyhnali nás securitas :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAWEBFOTO: tohle se mi libi, to pozadi je zajimavy, jen je skoda, ze se tam nepromita jeste jeho stin :)
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    sportovec: Tomáš Vejmola
    trik: flatland
    foto: www.davidbucek.com
    fb: www.facebook.com/davidbucekfotograf

DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    sportovec: Jan Jílek
    trik: 360 no hand
    fb: www.facebook.com/davidbucekfotograf

DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    sportovec: David Stryk
    trik: backflip

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAWEBFOTO: moment fajn, ale s rybinou to chce bliz o hodne bliz :)
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    rider: Petr Havlík
    trik: 360flip z 8

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Ne primo fotka, ale k tematu :)

Relentless Energy Drink fuels Short Stories 2010: Dark Side of the Lens - Mickey Smith
    http://vimeo.com/16691463#
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    něco ze sobotní plzně

OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Lepsi kvalita sem samosebou :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    JAHMAR: sekajda vcelku v poradku, jediny co me nebavi je ten tesnej orez kolem. Snad z kazdy strany kousek chybi.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DVS: jasan vpoho, ja to taky neberu jako velkolepou fotku.... byl to asi jedinej způsob jak to nějak zajímavě cvaknout... bylo to na parkovišti před tescem, davy lidí žádnej vyší spot na kterej bych si mohl vlízt a fotit z něj a přímí slunce na pravý straně takže podmínku naprosto "dokonalí" =D
    DVS
    DVS --- ---
    JAHMAR: proto jsem to napsal z pohledu prumerneho stredoevropana :) Jeste jsem nad tim trosku premyslel a mozna to tak pusobi i proto že je tam tak dominantni ten dopad a naopak odrazovej mustek se tam ztraci v tom bordelu napravo. Ale jak rikam sekacky moc nemusim a sam je nedelam, tak to ber ode me s rezervou :)))).
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DVS: mnoo asi si jedinej většina lidí to řeší spíš tak jak ví že to funguje, ale možná to je tim že většina lidí vnímá věci podle toho jak jsou naučení číst .... což je z leva do prava
    DVS
    DVS --- ---
    JAHMAR: nejsem moc priznivcem sekacek, ale nemuzu si pomoct. Z pohledu prumerneho stredoevropana mi to prijde ze najizdi pozpátku a skace také tak.... vetsinou si toho nevsimnu, ale tady to bije primo do oci (alespon tedy me :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    to si člověk takhle jednou zajde k tescu v Plzni a co tam nnenajde

TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    Nabízím skate kompleta, deska 2x jetá( 7,5" šířka) , trucky Ruckus, kola 52 mm, ložiska Abec 8

pište do pošty, dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam