Omlouvám se všem za malé zpoždění, ale v době vytvoření klubu jsem byl jaksi mimo přístup k netu. ;)
REAP: Mám to odstupňované. Tullamore Dew je fajn, Jameson o něco málo lepší, ovšem nejlepší irská whiskey, kterou jsem zatím u nás měl tu čest pít, je jednoznačně
Kilbeggan.
TUZIDLO: Když jsem poprvé na čísi popud zkoušel Johny Walker či Ballantine's, obdobně jsem nechápal, co na tom ti lidé vidí. Chutnalo mi to jako voda ochucená Jarem. :) Ovšem po několika dalších letech jsem se jednoho dne dostal přes známého k ochutnávce Tullamore Dew. Bylo to po ránu, a dokonce na lačný žaludek. Vypili jsme toho ve třech docela dost - minimálně půl láhve, pokud si dobře pamatuji. A k mému příjemnému překvapení mi nejen nebylo špatně, ale dokonce jsem ani neměl motáka. Prostě jsem se "jen" cítil naprosto v pohodě po celý zbytek dne. No a od té doby mám pro irskou whiskey slabost.. ;)
MONICARDIO: Já tedy zase slyšel, že vodou či ledem to ředí jen barbaři. :) Ale mimo jiné i z toho důvodu jsem založil tento klub. Zkušenosti a zážitky jiných jsou totiž k nezaplacení.. ;)