• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    BRUKEV: Podle mě nemůžeš s udělat chybu s žádným...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    hm, no v nejhorším vemu bowmore.
    ten glen je nicméně taková klasika asi. a spatnej nebude.
    TUILE
    TUILE --- ---
    laphroaig a glenfiddich maj tady (v čechách) v supermarketech
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TUILE: jj, taky tak uvažuju. bud nejakou lepsi lahev, nebo klidne dve standartky, ale neco,co tu bezne nesezenu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    BRUKEV: tak to doporucuju neco, co je v cechach ndostupne :)

(jinak tady je odkaz na ten kramecek na ipaku
    http://www.vomfass.cz/
    )
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    MIKEX: Jo viděl jsem tam po 1000,- kč Bowmore. Měli tam asi 5 nebo 6 druhů Malt whisky ale pamatuju si jenom tyhle dvě..
    MIKEX
    MIKEX --- ---
    JANDIS_01: Sem myslim v tescu zahlid Laphroig za 900
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    Koukám se pro inspiraci sem http://www.skotska-whisky.cz/... a v nabídce mají od Michela Jacksona výborného průvodce... Taky mě celkem, překvapili v Tescu když jsem mezi kořalkama zahlídnul 12 yo Cragganmore... :))
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Import from UK:)
    TUILE
    TUILE --- ---
    osobně si myslím,že je lepší zainvestovat do jedné dražší láhve.ty levný můžeš kupovat až budeš na mizine :)
    já mám celkem rada laproih.ta je do tisícovky.nebo (pokud ses z prahy) někde kolem miraku,ipaku je nějakej whisky obchod,kde stacej rovnou ze sudu a můžeš zkusit víc dražších druhu,že si koupíš jen takovou malou skleničku.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nejraději single malt. Ale tam už čekám větší cenu. Ty blendy zase není problém sehnat v té nižší ceně.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    BRUKEV: Já si teď koupil Tormore - výborná, ale lehce přes 1200.
    Chceš blenda nebo single malt?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Poraďte s dilematem. Jednu láhev slušné whisky do cca 1200 korun, nebo to rozdělit a koupit dvě a více láhve standartní (ale teoreticky taky chutné) whisky po 400-600 kaček?
    Případné tipy na značky, láhve sem. Po ochutnání whisky typu Artberg už mi všechny nerašelinovky chutnaj jako obyč pití:)
    EDJA
    EDJA --- ---
    whiskey ale i whisky je to jediny, co mi zabira na chrapot; pastilky,vincentka, caj s medem apod vubec neucinkuje.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    mrtvola
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ostatně jako všechny značky.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Japonská whisky se dělá z toho stejnýho jako skotská whisky.
    Glenfiddich je značka vyrábějící vše od naprostýho šitu až po dobrou whisky.
    EDJA
    EDJA --- ---
    nevite, z ceho se dela japonska whisky? (ani nevim jestli je s e). zahlidla jsem to na napojovym listku v baru. vubec netusim co to je a priznam se, ze jsem se neodvazila ji zkusit.
    a taky jaky mate nazor na Glenfiddich?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam