• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: doufam ze mas procenta z prodeje, zrovna jsem si je taky objednal :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jinak se vám musím pochlubit novejma skleničkama na koktejly Lugi Bormioli Elegante Martini. Jsou výborný.

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BRUKEV: To asi nedáme, to nedojde. Vidím to na docházku příští týden. Nepojede sem někdy zase v dalším týdnu nebo za dva?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Eh, to je takřka rizikově nadoraz. Kámoška pojede na Vsetín tento pátek, obávám se, že to teprve zboží dorazí do Brna. nebo netušíš, jak jsou při odesílání rychlí? Kdyby to bylo v Brně ve čtvrtek, tak by to bylo super.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zítra.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Kdy objednávka z Exscalibur proběhne? Kamarádka od mé kopretinky jezdí z Brna na návštěvu k nám, takže by to možná nějak provést šlo.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BRUKEV: Tak doprava je jednoduchá: balík přijde do Brna a já ho odtud buď rozpředám nebo rozešlu. Třeba Wildenbury to řeší tak, že si tu flašku nechá poslat pak spolu s tou druhou, která přijde z TWE. Ty, pokud nemáš nikdy cestu do Brna ani nebudeš objednávat nic z TWE a pokud máš zjištěno, že poslat flašku meziměsto stojí 130 korun, tak to pro tebe asi nemá fakt cenu. Poštovný 130 nebo 260 korun se bude z téhle objednávky rozpočítávat per počet flašek, tj. kdo má víc flašek, platí větší poštovný.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Já bych se svezl, ale jak je to s dopravou? Pokud to objednám sólo, je poštovné 130+20 kč, což je dost. Chápu výhodnost hromadné objednávky třeba pro pražskou bandu, nebo víc lidí z jednoho města, ale jak to provést, pokud je nás víc z různých lokalit? Takže pokud to máte vymyšlené, rád se přidám. Místo určení je v mém případě Vsetín.

Jinak dnes jsem si dokoupil další sadu bombiček a začínám sepisovat propriety pro dozásobení letního baru. Takže asi paradoxně uvařím svařák a budu u toho přemýšlet nad lahvema :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zdar chlapi, kámoš zrovna teď (= dnes nebo zítra) dělá objednávku z Excaliburcity.

Už jsem těm, kteří z TWE chtěli whisku, která v TWE vychází dráž než v EC, psal do pošty, aby si to koupili teď z toho EC, ale pro jistotu to dávám ještě sem:

Nechce se někdo svézt s objednávkou?

Konkrétní whisky, co jsou v CE levnější než v TWE, jsou Abduláh a Laphroaig Quarter Cask, kterej v litrovým balení vychází dokonce snad o víc než stovku levněji (a navíc na TWE litrovku nemají). Já si svojeho Abduláha a Lafrojga rozhodně koupím teď hned z EC než čekat měsíc, než to doletí z Anglie, a ještě zaplatit úhrnem třeba o 150 víc na těchto dvou flaškách.

Ostatních flašek z toho našeho seznamu se to netýká, ale těchto dvou (a mýho Laphroaigu Cask Strength - rozdíl 400 korun!!) ano.

http://www.excaliburcity.com/cz/prodej/aberlour-a-bunadh-0-7l-60-6--570
    http://www.excaliburcity.com/cz/prodej/laphroaig-quarter-cask-0-7l-48--49632
    http://www.excaliburcity.com/cz/prodej/laphroaig-quarter-cask-1l-48--2698
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    STEPNI_VLK: Ahoj, nemohu najít tvůj seznam whisky, můžeš mi poslat funkční odkaz?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DEMONOFANARCHY: Aha, tak to jo. Myslim, ze staci na Aukru koupit nejakou s popisem "kompletni" no a kdyz kompletni nebude, taxe hadat.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DEMONOFANARCHY: Ta těsnění, je to nějakej velkej zázrak? .. Těžko hledat relikvii komunismu, na kterou těsnění nejde vyrížnout ze staré cyklo-duše :)

Jó pokud chybí i nějakej vehement, to pak jdě těžko vošolíchat.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Provedu! Jen co se dostanu zpět do Čech.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GOBERS: Jo, takze vyhledat a nabidnout cenu, potrebujem jeste jednu .)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Vidíš to... to mi připomíná, že mám v Praze ve skříni asi čtyři, jestli mi je spolubydlící nevyházela... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Včera jsem to vyrovnal :) A to je toho velmi málo - z důvodů věčných rekonstrukcí a podobnýho shitu jsem byl nucenej jich spoustu vyházet.

Nemluvě o mé argentinské spotřebě, která taky není na snímku komplet (ty vpravo vzadu jsou triáda Bowmoru):

STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: koukam ze tudle uchylku nas ma vic :))))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Půjdu do toho.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam