• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    BRUKEV: Tak doprava je jednoduchá: balík přijde do Brna a já ho odtud buď rozpředám nebo rozešlu. Třeba Wildenbury to řeší tak, že si tu flašku nechá poslat pak spolu s tou druhou, která přijde z TWE. Ty, pokud nemáš nikdy cestu do Brna ani nebudeš objednávat nic z TWE a pokud máš zjištěno, že poslat flašku meziměsto stojí 130 korun, tak to pro tebe asi nemá fakt cenu. Poštovný 130 nebo 260 korun se bude z téhle objednávky rozpočítávat per počet flašek, tj. kdo má víc flašek, platí větší poštovný.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Já bych se svezl, ale jak je to s dopravou? Pokud to objednám sólo, je poštovné 130+20 kč, což je dost. Chápu výhodnost hromadné objednávky třeba pro pražskou bandu, nebo víc lidí z jednoho města, ale jak to provést, pokud je nás víc z různých lokalit? Takže pokud to máte vymyšlené, rád se přidám. Místo určení je v mém případě Vsetín.

Jinak dnes jsem si dokoupil další sadu bombiček a začínám sepisovat propriety pro dozásobení letního baru. Takže asi paradoxně uvařím svařák a budu u toho přemýšlet nad lahvema :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zdar chlapi, kámoš zrovna teď (= dnes nebo zítra) dělá objednávku z Excaliburcity.

Už jsem těm, kteří z TWE chtěli whisku, která v TWE vychází dráž než v EC, psal do pošty, aby si to koupili teď z toho EC, ale pro jistotu to dávám ještě sem:

Nechce se někdo svézt s objednávkou?

Konkrétní whisky, co jsou v CE levnější než v TWE, jsou Abduláh a Laphroaig Quarter Cask, kterej v litrovým balení vychází dokonce snad o víc než stovku levněji (a navíc na TWE litrovku nemají). Já si svojeho Abduláha a Lafrojga rozhodně koupím teď hned z EC než čekat měsíc, než to doletí z Anglie, a ještě zaplatit úhrnem třeba o 150 víc na těchto dvou flaškách.

Ostatních flašek z toho našeho seznamu se to netýká, ale těchto dvou (a mýho Laphroaigu Cask Strength - rozdíl 400 korun!!) ano.

http://www.excaliburcity.com/cz/prodej/aberlour-a-bunadh-0-7l-60-6--570
    http://www.excaliburcity.com/cz/prodej/laphroaig-quarter-cask-0-7l-48--49632
    http://www.excaliburcity.com/cz/prodej/laphroaig-quarter-cask-1l-48--2698
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    STEPNI_VLK: Ahoj, nemohu najít tvůj seznam whisky, můžeš mi poslat funkční odkaz?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DEMONOFANARCHY: Aha, tak to jo. Myslim, ze staci na Aukru koupit nejakou s popisem "kompletni" no a kdyz kompletni nebude, taxe hadat.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DEMONOFANARCHY: Ta těsnění, je to nějakej velkej zázrak? .. Těžko hledat relikvii komunismu, na kterou těsnění nejde vyrížnout ze staré cyklo-duše :)

Jó pokud chybí i nějakej vehement, to pak jdě těžko vošolíchat.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Provedu! Jen co se dostanu zpět do Čech.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    GOBERS: Jo, takze vyhledat a nabidnout cenu, potrebujem jeste jednu .)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Vidíš to... to mi připomíná, že mám v Praze ve skříni asi čtyři, jestli mi je spolubydlící nevyházela... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Včera jsem to vyrovnal :) A to je toho velmi málo - z důvodů věčných rekonstrukcí a podobnýho shitu jsem byl nucenej jich spoustu vyházet.

Nemluvě o mé argentinské spotřebě, která taky není na snímku komplet (ty vpravo vzadu jsou triáda Bowmoru):

STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: koukam ze tudle uchylku nas ma vic :))))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Půjdu do toho.

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: normál z kohoutkové vody. Někdo tu vodu nechává odstát, osobně nevím proč.
    Já tu sifonku vytáhnul někdy minulý měsíc, bombičky někde splašil tchán, takže spokojenost. Teď je právě ta ideální doba, kdy si jen tak v horku posedávám na balkoně nebo na chalupě a dostříkávám si "hoummejd" sifon do drinků :)))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Tak se zítra domluvme v poště, co a jak. Já Aukro účet nemám, ale holka jo, a ta by mi když tak přihodila. Anebo jestlis dal už dost velkou částku, tak bych ti ji nechal a počkal si na další. To se teda normálně dělá z kohoutkové vody, jo? Super. Sbohem, balený flašky s perlivou vodou.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Ja uz neco prihodil; je mi to vesmes jedno, az (jestli) ji vyhraju, taxe nejak dohodnem.. Ona bude dalsi za par supu, lidi se toho vesmes neuvazene zbavujou :)

Jasne, bombicek jsou mraky :)

SIFOS Chrast - bombičky, lahve, technické plyny
    http://www.sifos.cz/index.php?page=sifonove_slehackove_bombicky

+ ve vetsine domacich potreb je doposud maji.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ta je pěkná - a bombičky ještě existují? Jak moc ji chceš? Abych tě nepřipravil o sen nebo tak. Objevil sis ji a máš na ni právo.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Sifon sifonová láhev (1633096980) - Aukro - Aukce OnLine
    http://aukro.cz/sifon-sifonova-lahev-i1633096980.html

Jestli hodlas prihazovat, dej vedet, at se neperem, kdyz kopem za jeden tym :) Taky si chci konecne poridit jen a jen svoji.. :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Nejlepsi je sifonova lahev a bombicky, faktžejo :) Na aukru okolo 200 Kč, novy designovy flasky za 2 tisice mi prijdou nesmyslne, stara "komunisticka" technologie (zadratovana sklenena lahev s plastovym ventilkem na bombicku) podle me funguje na vybornou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam