• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KOCOUREK: Kolik lidí, tolik chutí, zase se to potvrdilo :)

Těšim se na další objednávky.. O víkendu mi byl ten Pyrat rum schválen, takze do nej tuplem jdu :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peníze od Kocourka došly. Tím pádem je to všechno - díky všem za spolupráci!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Došly peníze od Wildenburyho (už dřív), díky!
    Zbejvá Kocour. Ještě tam nic nemám.
    STQ
    STQ --- ---
    dalsi prevlecena holka :)))
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Tak děkuji za tip, za starosti s objednáním a dopravou Machalíkovi a též Wildenbury_SQ. Proběhla ochutnávka... no hádejte ?
    Jsem nadšen, ba uchvácen. Lafroá je silnější, porovnal jsem si ji se standardem 10y. Úžasná chuť, vůně i barva, ale ta BOMBA je ABDULÁH! Nemám slov, nikdy jse mnic tak úžasného nepil! Díky za nové obzory. Tu určitě budu chtít znovu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A jinak jdu do objednávky vermutů z tohoto serveru. Mají tam největší výběr v ČR (včetně Dolinu de Chambéry!!!) a suverénně nejlepší ceny.

A dokonce tam mají i _OBA_ giny od G'Vine! A zase za levno! Jinde maj jen ten zelenej za 960 korun. Neuvěřitelné.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ona ale není bow-style, je to naprosto vyšolichaná, vyzrálá, velmi dospělá whisky, která netáhne ani do sherry, ani do kouře, ani do dřeva, ani nikam, je neuvěřitelně rovná a přitom strašně zajímavá a dobrá, a má v sobě malinkou kapičku kouře, ale ne uzenosti, takové te slanivé nebo nedejbože jodové, ale jen kouře.

Je to tato:

V EC ji maj levněji.

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Machalik: Co bys mi doporučil za tu jedinou Bow-style, co máš v rukávu, která už je teda trochu dražší?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kocour pořešen, takže za mě je to vše. Teď už jen počkat na vejplatu a začít řešit další objednávku... :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: super, nemusím ho teda objednávat já, mám testera :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Chci tohodle.. (Bez debat ho chci, odrazovani nema cenu :)

Pyrat XO Rum : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-4543.aspx
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: TWE mi neva, mrzí mě, že se tu málo hodnotí a probírají rumy. Ale pokud ti vybraná láhev zachutná, budu mít dalšího sparinga. Co že jsi to vybral?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: Tohle bude rum v ramci hromadne objednavky z TWE .. :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: konečně se tady bude probírat i rum a ne jen hromadná objednávka z TWE :)

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja tam chci jeden rum, je mi jedno, jak me od nej budete odrazovat, chci ho... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    (Jinak kdybyste chtěli, tak bych byl asi pro ještě jednu objednávku... Už tam zase mají tuhle Bowmore, kterou těsně před mým nákupem vyprodali a volali mi a donutili mě obě dvě flašky vyměnit za tu sherry, a sotva to došlo, tak ji zase naskladnili. A já bych ji TAK chtěl ochutnat! Je o rok starší než ta triáda a mám pocit, že ji nějak zavírá nebo co: bourbon, porto, sherry a bordeaux. Jednu bordó whisku jsem měl a byla neuvěřitelná, tak tuto... tuto bych potřeboval do sbírky. Ale netrvám na tom.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: to je hned...:)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ:
    STQ:

Vy jste za víkend žahli tu hypernovu??? Hovada!
    STQ
    STQ --- ---
    WILDENBURY_SQ: jj, ta uz je vypita davno :) i bowmore je pryc...smutnej pribeh...:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Já jsem hrozně zamával s tou hypernovou :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam