• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: anoano, to porad plati, mam psat jemu nebo to objednavat pres net nebo jak?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Cenu budu vědět zítra, ale borec říkal, že podobná cena jako ty Veronese Aperitivo nebo jak se jmenovaly, který stojí 540 za 6 sklenic. Budou to nejlepší longy široko daleko - poslední dobou nedělám moc chyb v těchto věcech a o tomhle jsem celkem přesvědčenej. STQ by si bral tentokrát sám, protože Supervína jsou z Prahy a on taky, takže nedává smysl, aby se to dělalo přese mě. Já to jen objednal do ČR.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Maybeee.. Za kolik? Dobry je, ze STQ bydli blizko, takze odpadaj problemy s dvojitym postovnym nebo dopravou proste.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jinak mi dnes volal pan Pospíšil ze Supervína.cz a hlásil, že má 24 kusů (4 krabice) těch sklenic Classico od Luigiho Bormioliho (long shoty, který jsem tak sháněl).

Sám budu brát dvě krabice.
    STQ, tys říkal, že by sis vzal třetí.
    Zbejvá jedna. Nechce někdo superkvalitní, dobrý longy?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KOCOUREK: Kolik lidí, tolik chutí, zase se to potvrdilo :)

Těšim se na další objednávky.. O víkendu mi byl ten Pyrat rum schválen, takze do nej tuplem jdu :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Peníze od Kocourka došly. Tím pádem je to všechno - díky všem za spolupráci!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Došly peníze od Wildenburyho (už dřív), díky!
    Zbejvá Kocour. Ještě tam nic nemám.
    STQ
    STQ --- ---
    dalsi prevlecena holka :)))
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Tak děkuji za tip, za starosti s objednáním a dopravou Machalíkovi a též Wildenbury_SQ. Proběhla ochutnávka... no hádejte ?
    Jsem nadšen, ba uchvácen. Lafroá je silnější, porovnal jsem si ji se standardem 10y. Úžasná chuť, vůně i barva, ale ta BOMBA je ABDULÁH! Nemám slov, nikdy jse mnic tak úžasného nepil! Díky za nové obzory. Tu určitě budu chtít znovu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    A jinak jdu do objednávky vermutů z tohoto serveru. Mají tam největší výběr v ČR (včetně Dolinu de Chambéry!!!) a suverénně nejlepší ceny.

A dokonce tam mají i _OBA_ giny od G'Vine! A zase za levno! Jinde maj jen ten zelenej za 960 korun. Neuvěřitelné.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ona ale není bow-style, je to naprosto vyšolichaná, vyzrálá, velmi dospělá whisky, která netáhne ani do sherry, ani do kouře, ani do dřeva, ani nikam, je neuvěřitelně rovná a přitom strašně zajímavá a dobrá, a má v sobě malinkou kapičku kouře, ale ne uzenosti, takové te slanivé nebo nedejbože jodové, ale jen kouře.

Je to tato:

V EC ji maj levněji.

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Machalik: Co bys mi doporučil za tu jedinou Bow-style, co máš v rukávu, která už je teda trochu dražší?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kocour pořešen, takže za mě je to vše. Teď už jen počkat na vejplatu a začít řešit další objednávku... :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: super, nemusím ho teda objednávat já, mám testera :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Chci tohodle.. (Bez debat ho chci, odrazovani nema cenu :)

Pyrat XO Rum : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-4543.aspx
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: TWE mi neva, mrzí mě, že se tu málo hodnotí a probírají rumy. Ale pokud ti vybraná láhev zachutná, budu mít dalšího sparinga. Co že jsi to vybral?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: Tohle bude rum v ramci hromadne objednavky z TWE .. :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: konečně se tady bude probírat i rum a ne jen hromadná objednávka z TWE :)

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja tam chci jeden rum, je mi jedno, jak me od nej budete odrazovat, chci ho... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    (Jinak kdybyste chtěli, tak bych byl asi pro ještě jednu objednávku... Už tam zase mají tuhle Bowmore, kterou těsně před mým nákupem vyprodali a volali mi a donutili mě obě dvě flašky vyměnit za tu sherry, a sotva to došlo, tak ji zase naskladnili. A já bych ji TAK chtěl ochutnat! Je o rok starší než ta triáda a mám pocit, že ji nějak zavírá nebo co: bourbon, porto, sherry a bordeaux. Jednu bordó whisku jsem měl a byla neuvěřitelná, tak tuto... tuto bych potřeboval do sbírky. Ale netrvám na tom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam