• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Dnes mi prijde tohle, ochutnaval jsem a moc mi chutnalo..

Isle of Jura Prophecy | Isle Of Jura | SINGLE MALT SCOTCH WHISKY | Skotská whisky
    http://www.topvino.cz/extras/skotska-whisky/single-malt-scotch-whisky-/isle-of-jura/isle-of-jura-prophecy/de1-wi287.html
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Zkuste Pusser's, Botran nebo Trois Rivieres. To jsou též dobrý rumy.
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    BRUKEV: Diplomatico je liga, můžu rozhodně doporučit, určitě víc než Pyrata. Je sladší, má plnou, harmonickou, lehce ovocnou chuť, možná trošku do ořechů - ale je to už dlouho co jsem ho pil, každopádně jsem z něj byl nadšený - kdežto Pyrat mi prišel nezajímavý, obyčejný
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pil někdo z rumů Diplomatico?

WILDENBURY_SQ: který rum z Tebou pitých byl sladší?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: Pred tydnem jsme ho meli na party u sefika, good one, jak rikas, sladkej neni (coz u rumu kolikrat vyhledavam), ale byl vpoho.

Nicmene jsem zvedav na Pyrata, kdy neco objedname?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Dnes doplněn další rum http://www.gastroklub.cz/detail/rum-matusalem-gran-reserva-15-let-0-7l/ Relativně silnější, nijak sladký, za ty prachy dobrota.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    JULIANNE: Je to nejprodávanější Bowmore, jejich hlavní model. Pro mě zcela nezajímavá a plochá whiska, absolutně neporovnatelná s 16 yo cask strength modelama z let 1989-1992, o kterejch se tu bavíme. Obyčejná konfekční nudná čtyřicítka.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    MACHALIK: Takhle bych ji rozhodně nenazvala. Sice není double-matured jako ta tady zmiňovaná, takže asi bude mít méně bohatou chuť, ale dobrá je...
    Koukám, že v odkazovaném obchodě je dokonce za sedmdesát.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    JULIANNE: Osmnáctiletá Bowmore je shit, toto je něco úplně jinýho.
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    KEVIN182: Ve Whisky Shopu v Obanu měli dokonce osmnáctiletou Bowmore za 83 liber, takže nějakých 2 300 Kč. Celkem slušné :).
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    :)) díky
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Hned to kup. Ta cena je super.
    KEVIN182
    KEVIN182 --- ---
    Ahoj,

chtěl bych se zeptat, co si myslíte o téhle whisky:
    Bowmore 1992 / 16 Year Old / Bordeaux Wine Cask : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-9007.aspx

Zaujala mě a rád bych jí zkusil. Dá se sehnat i u nás, nejlevněji asi zde:
    Bowmore 1992 16Y Bordeaux Wine 0,7l 53,5% Pure Pleasure e-shop
    http://www.pure-pleasure.cz/prodej/bowmore-1992-16y-bordeaux-wine-0-7l-53-5--257

ale cena si mi zdá podezřelá - jinde v ČR kolem 2000,- Díky :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Tak dražitel je zase spokojenej, ber to takhle :) Lidi po tom jdou, bo nechtějí platit za ty nové, když můžou použít starou pletenou.
    BTW za kolik kupujete bombičky? Já fungl nový pakl za 40 kč, když měním, tak za 25 kč.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To je neuvěřitelný, jak drahý jsou ty sifonový flaške! Teď jsem jednu dražil a dal jsem 530 a furt hovno! Je toto normální? Takový dreky přitom.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    KOCOUREK: Příštího Abdula bych doporučil kupovat tady v Hatích v Excalibur City, vyjde tam nepatrně levněji a nemusíš kvůli němu dělat žádnou monstr objednávku v zahraničí. Na TWE bych objednával jen ty špeky, co jinde nemaj. Mimochodem doporučuju tu svou Glen Elgin.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    A utratím... no kolik se dá. Vzhledem k nepravidelným příjmům a mé sběratelské vášni kupuji hodně když na to mám a piji zásoby když se nedaří. Pár ballantines, pár bowmore a pár lafojgů se tu najde i nenačatých, a hromady vína. Občas jsem měl i přes 600 lahví,teď tak 150, na podzim začnou doufám nákupy. Finančně nevím, ale dost.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    MACHALIK: Hm, miloval jsem koňak a brandy. Jenže od odby co jsem opustil blended a začal s malt tak ti dávám za pravdu. Místo ko%naku když chci něco hřejivého a voňavého stačí mi brandy za 350 a jinak whisky...
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Ad objednávka, určitě bych mezi zářím a prosincem koupil Abduláha, kolik to je otázka na peníze...
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: me dosly dneska, taky libi, taky to konecne nebudu muset michat do sklenicek na whisky :) navic se z nich da normalne pit limca a muzu konecne vyhodit hnusny sklenicky z ikea co jsem tu mel jako nejakej pozustatek studentskyho zivota :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam