• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: rasisto :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja ne, ja ceskou whisku nechcu :) Ale dejte report; je zarazejici, ze to neni pruser.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    To jsem na ni zvědav, pokud budete mít volnou půl lahev tak do toho půjdu, budu-li lichý počkám si na vaše recenze. Pití mám dost, tak mne berte jako rezervu.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Jinak jeste dotaz.Da se sehnat Monkey Shoulder v CR? to je jedna z mych oblibenych whisky. je to triple malt a je hodne jemna na chut a vyborna do koktejlu :)
    Jinak Lagavulin s horkou vodou v zime je mnamka nejvetsi.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    a az se tady dohodnete a koupite si ji tak sem hezky napiste jak vam chutnala :)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: prave ze nema spatny recenze a taky me to prekvapilo ze mame ceskou vintage whisky tak proto jsem to sem dala :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ja bych si ji take vzal .. kdo zarizuje tu hromadnejsi objednavku ?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: na Maneu je to ok, ale přes litr za to nedám.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BRUKEV: kuuuurva...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak tomu říkám cenový rozdíl http://www.topalkohol.cz/zbozi/hammer-head-0-7l
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Takže končíme s tlacháním přes poštu a hezky ofiko. A chtělo by to anketu, ať je to přehledné.

Já beru ideálně polovinu, ale možná se zlomím do celé flašky. Lokalita Vsetín (a bo mi krachnul kontakt v Brně, tak asi jen Vsetín)
    STQ
    STQ --- ---
    on kdyby ten obchod byl pred celni kontrolou tak tam muzu sjet, letiste mam za rohem
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Navrhuju to nechat uzrat tak 2-3 dny, jestli se jeste nekdo nerozmysli a ja bych to pak vzal, se STQ uz vpodstate vime, s Brukvi se domluvim na poslani :) Je odnekud zhruba z tech mist jako Machalik, tak by se treba taky mohli nejak domluvit, i kdyz Machalik rikal, ze do Vanoc nic objednavat nebude a nad timhle mozna bude ohrnovat nos :)
    STQ
    STQ --- ---
    LOL 1.500,- bez DPH. takze este nekdo?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    STQ: lol :) byls rychlejsi. My se pridame. Takze nad 1500 vyreseno, jeste nekdo?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    HAMMERHEAD 0.7L 40.7% single malt - česká whisky | Maneo s.r.o.
    http://www.eshop.maneo.cz/hammerhead-0-7l-40-7-single-malt-ean4250-skup2Zn1ak3Zn1ak7.php
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    STQ: Nene, i tady. Uz to resime s Brukvi. Pojdte podporit ceske kvalitni lihoviny (kterych je jako hub v unoru), at setrime na postovnym :) Praha teda.
    STQ
    STQ --- ---
    tak tady to maji, ale minimalni hodnota nakupu 1.500,- wtf??
    Maneo s.r.o. - Váš dodavatel nápojů a potravin
    http://www.eshop.maneo.cz/
    takze kdo se prida?
    STQ
    STQ --- ---
    ja bych bral i celou lahev...ale to se da koupit jenom na letisti jestli to chapu spravne??
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    WILDENBURY_SQ: Klidně. Více PM.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam