• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    WILDENBURY_SQ: ja celou lahev prosim :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    + podmineno tim, kdyby mi s tim nejakej dobrotivec zasel v Brne na postu.. :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Jj, ja. Specha to? Je to nejaky nahly a potrebuju si v tom udelat jasno.. :)

Search result for "lagavulin 12 years" : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/twesearchresult.aspx?q=lagavulin+12+years

Vzal bych toho lagavulina, ale vubec nevim, pro jakej bottling year / release se mam rozhodnout, vzhledem k cene a obrazku nejaky medaile nebo co asi tuhle :)

Lagavulin 12 Year Old / Bot. 2009 : Buy Online - The Whisky Exchange
    http://www.thewhiskyexchange.com/P-10901.aspx

comments?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    All: Kamos planuje objednavku z TWE (ja v ni nebudu). Mate nekdo o neco zajem? Dojde to do Brna.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak jo, asi jsem teda "organizator" hammerheada, takze zatim jsem to pochopil takhle:

Ja + Brukev: lahev
    STQ: lahev

Peter_pan chce celou flasku pro sebe, nebo do toho chce jit napul, treba s Kocourem?

Barunka nic, ta je jen zvedava? :))
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    STQ: já jo, údajně je namíchanej až z 60tiletých whisek.. celkem dobrý pití, ale sám bych si ho nikdy nekoupil
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Su rád, že chutná :) U mě furt je v první pětici toho, co jsem kdy pil. Možná sedmici.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ty vole, ta hřeje.. s každým dalším srknutím víc a víc. Neskutečné!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jdu si nalejt.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tak jsem se po hodně dlouhé době opět dostal domů a konečně ochutnal Bowmore 16 Sherry Matured. Úplně mi rozpustila všechny splíny a únavu, holka zlatá. To jen, aby jste věděli, že žiju a whisky piju, byť tedy pouze příležitostně. ;)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Dejte datum uzávěrky, do kdy se domluvíme na Hammera.

Já beru tu půlku lahve. Organizátor akce mi pak dá číslo účtu, kam mu pošlu peníze a adresu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja ne. Je nesmyslne drahej a furt je to jen Johnnie.
    STQ
    STQ --- ---
    mel jste nekdo Johnnie Walker Blue Label?
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: rasisto :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ja ne, ja ceskou whisku nechcu :) Ale dejte report; je zarazejici, ze to neni pruser.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    To jsem na ni zvědav, pokud budete mít volnou půl lahev tak do toho půjdu, budu-li lichý počkám si na vaše recenze. Pití mám dost, tak mne berte jako rezervu.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Jinak jeste dotaz.Da se sehnat Monkey Shoulder v CR? to je jedna z mych oblibenych whisky. je to triple malt a je hodne jemna na chut a vyborna do koktejlu :)
    Jinak Lagavulin s horkou vodou v zime je mnamka nejvetsi.
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    a az se tady dohodnete a koupite si ji tak sem hezky napiste jak vam chutnala :)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: prave ze nema spatny recenze a taky me to prekvapilo ze mame ceskou vintage whisky tak proto jsem to sem dala :)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ja bych si ji take vzal .. kdo zarizuje tu hromadnejsi objednavku ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam