Takze podle kalkulace vyjde poslani 10 kg baliku rozumnejch rozmeru, pojistenyho na 8000 Kč, jako obchoďák, na 150 Kč, pocitam 200 (oni si neco nesmyslnyho prisadej, nejaky to balny, zejo... Prinejhorsim par korun prodelam, to uz je riziko whiskomilství :).
Kalkulátor zásilky | Česká pošta s. p.
http://kzas.ceskaposta.cz/eep_zkal/CountProduct.action
To jsem pouzil jen jako hrubou predstavu, realita bude jina, protoze my to posilani nesefujem, to dela ta firma (Maneo).
K te whisky:
Brukev + ja - 1 lahev. S brukvi si to vyresime (je ze Zlina atd..)
Hoborg - 1 lahev, zname se, vyresime si.
STQ - 1 lahev, zname se, vyresime si.
Peter_pan - 1 lahev, zname se, vyresime si.
Strangerd - 1 lahev, nezname se, musime se domluvit na podrobnostech
Na Kocoura pulka nezbyla, takze si pry pocka na recenze a pujde do toho treba priste, chapu to spravne, zejo.
Zapomnel jsem na nekoho? Pokud ano, zbesile se omlouvam a zaroven upozornuju, ze je spravnej cas se ozvat. Stejne jako pripadni opozdilci maji dnesni vecer fakt posledni moznost se ozvat.
Muzu teda zminenejm lidem poslat svy cislo uctu, at tam nasolej prachy? Za flašku 890 Kč + za poštovný 35 Kč. 925 Kč každej. Případné neočekávané změny (v poštovnym, ceně lahve) mě naserou, protože pak dopočítávat nějaky drobný a posílat si to na účty je prodělečnej kretenismus :)
Dale je potreba brat v uvahu, ze 4. - 8. zari jsem v říši na konferenci, z cehoz pro nas plynou tri veci: a) budu pryc, vyzvednu to teda az v patek, pokud to tu uz bude b) potreboval bych poslat prachy predem, protoze budu klidnejsi, kdyz budu mit i nejakej svuj kapital s sebou a ne jen kapesny + diety c) stihněme to objednat a poplatit, nez odjedu :)
(+ kdyby nekdo ze znamejch chtel neco konkretniho z rise, je taky spravnej cas mi to rict..)