MACHALIK: Posledne, kdyz jsem tam byl, tak jsme si super pokecali (jak s prateli tak s lidma, co to tam vedou), byla tam fakt prijemna atmosfera. Panaky maji za dobrou cenu. Ten clovek v kiltu a dudama, co vykladal, byl fakt vtipnej a byla s nim celou dobu prdel, takze pro me je to pridana hodnota. Bar je moc hezkej a samozrejme nekurackej.
K tomu je obsluha vstricna, neni problem cokoli ochutnat (semtam je nejaka specialita na ucet podniku, kdyz jsem si tam vybiral flasku, prisla me o par stovek draz, nez na netu, ale mohl jsem ochutnat nejakejch 5 piti v dany cenovy relaci a pozadovany charakteristiky - kourova). Prislo mi to dost pohodovy a nijak jsem nestradal tim, ze nepiju lahve za 3k+, ochutnal jsem spoustu "levnejsich" a presto dobrejch whisky a hodlam v tom pokracovat, vybrat si flasku za 5 litru a holedbat se tim, jak je to dobry a jak jsem rozumne investoval mi neprijde jako moc velky umeni... Ochutnat 10 wizouru s kamosema a prijemnejma lidma v hezkym prostredi mi naopak prijde docela vpohode.
Takze bych to uzavrel, pro tebe to neni, stejne jsi asi tisic kilometru odnekud z prdele, takze se nezucastnis tak nebo onak a ja se ptam na pravy opak -
zucastnil by se nekdo? - posta.