• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak at nezvete jen na whisky a ve velkoměstech...

Vážení zákazníci,

zveme Vás na ochutnávku kostarických, kolumbijských a dominikánských rumů, které najdete v naší nabídce. Čeká Vás představení značek Atlantico, Centenario a Ron Medellin, včetně jejich variant.
    Degustace rumů se uskuteční 27.6. 2012 v Drink, Cocktail & Wine Baru KUKU, Na Příkopě 797, Vsetín od 20:00.

Cena vstupenky je 190,- Kč. V ceně 9 vzorků rumů, pohoštění.
    Účastníci akce mají možnost nakoupit prezentované rumy za zvýhodněných cen.
    Vstupenky můžete objednávat na e-mailu info@gastroklub.cz.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    A do třetice všeho dobrého.

Pokud máte rádi whisky z Glenmorangie, doporučuji tuhle ochutnávku, která proběhne už teď, 20. června.

Whiskoteka.cz - Whiskoteka.cz - skotské whisky single malt - prezentace a ochutnávky - nevšední zážitek
    http://www.whiskoteka.cz/plan-akci/32-3.html
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Udělám spam ještě tady. Z poslední ochutnávky, kterou jsme dělali minulý týden, vznikla moc hezká reportáž plná chutí a vůní. Docela by mě zajímalo, jestli ty chutě a vůně poznáváte též :-)

Když parfémový cvok degustuje whisky… aneb Řízená degustace na téma „Co dokáže dřevo“ | U dvou Verunek
    http://www.udvouverunek.cz.locutus.blueboard.cz/2012/06/16/kdyz-parfemovy-cvok-degustuje-whisky-aneb-rizena-degustace-na-tema-co-dokaze-drevo/
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Hmmm.... Tak to si nepamatuju :D Co si nepamatuju, to se nestalo :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MAZDA: Rikal jsi, ze mas doma par kartáčů Lapha QC a kazdemu posles lahvinku :)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Na ochutnávce minulou středu s whiskoteka.cz jsem někomu něco sliboval, že sem dám. Ale co? To jsem už zapomněl :(
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GOSHEWAN: proletěl jsem namátkou asi pět rumů a whiskey, ceny jsou obdobné jako v jiných obchodech, takže bych se toho nebál. Prostě mají lepší cenu.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Panove, dnes jsem ochutnal 17 yo Glengoyne a jakozto "zacatecnika" me nadchla. V mych oblibenych obchodech ji nemaji, avsak nasel jsem ji jako nejlevnejsi zde: http://www.idrinks.cz/skotsko/glengoyne-17-years-old-single-malt-whisky-1l-40--/

Otazka na vas - je tato cena realna, kdyz vsude jinde stoji o 400,- vic? Samotna stranka ve me moc duvery nevzbuzuje, na druhou stranu i za tuhle cenu by to bylo nejvic co bych doposud za lahev dal.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Víme, pane Lónemane, vsak to byl jeden z podnětů... :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: Měl jsem ji a recenzoval jsem ji tu. Jsem zvědavej na tvoje dojmy.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    WILDENBURY_SQ:
    Napiš jaká byla, nemám na ni odvahu, kupuji klasiku nebo Quarter Cask 48% a ta je sice dražší než 10y, ale mnohem lepší. CS kupuji zatím pouze Abdulláha :) Na Laphroaig nemám odvahu .
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Laphroaig 10 y.o Cask Strength - Laphroaig - Skotsko, ostrov Islay - Skotská-whisky.cz
    http://www.skotska-whisky.cz/skotsko-ostrov-islay/laphroaig/laphroaig-10-y-o-cask-strength.html

Asi zkusim teda, navic je na ni 10% sleva. Prida se nekdo / chce nekdo neco z tohodle webu? Vsichni zasobeni?
    STQ
    STQ --- ---
    ja karafu mam, z Almi Decoru, krasnou, brousenou, akorat ji nepouzivam protoze toho mam 1) rozpityho hodne 2) je to neprakticky furt neco nekam prelejvat. navic kdyz uz tam neco naleju tak stejne vzdycky zapomenu co to bylo :)))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nemáme, ale uvažoval jsem o ní jednu dobu. Bohužel je to mimo, protože většinou mám rozpitý 3-4 flašky a mít 3-4 karafy, to by mě fakt mohlo. Takže to nechám v Dallasu, kam to patří.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Dik za reakce. Oblibenou znacku zatim nemam - predpokladam, ze bude stacit poradne vyplachnout mezi jednotlivymi znackami...?

Vy sami karafu mate? Kde jste poridili?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    MACHALIK: Sure.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak predevsim karafa s brousenou zatkou nema jak ovlivnit chut, je to proste sklo.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Me nejak asi origo lahev + špunt bavi vic. Pokazdy otevřu škatuli, znovu přečtu celou etiketu a všechny rečičky kolem, otevřu špunt, ono to udela pllllonkk, špunt vočuchám, naleju... (A pak uz je to asi stejny i v pripade karafy :)

Kazdy ma svoje uchylky.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Proč ne? Pokud máš oblíbenou značku, kterou tam budeš pravidelně přelívat. Navíc to je i stylový doplněk.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Chtel jsem se zeptat ohledne karafy (ci jaky je spravny nazev) na whisky. Nenasel jsem zadnou poradnou odpoved zda jeji pouzivani je nebo neni v poradku - nejsem zadny odbornik a libi se mi, jak to pak vypada, na druhou stranu bych nechtel kazit chut.

Co si o tom myslite? Jde mi jen o chutovou stranku - to, ze muze byt i samotna lahev hezka vim, ale kvuli tomu se neptam (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam