• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Ja si chtel dojet pro tu Glenfiddich 12yo, ale tu nejak nemeli, tak jsem musel vzit Glenfiddich 15yo... jak s Whiskey vicemene teprve zacinam, tak mi poradne chutna az cca v pulce prvniho panaka. Do te doby mi vetsinou pripada trochu slozita - ale ja se do toho propiju (:
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja uz nechtel byt s Laph QC trapnej, ale kdyz to Machalik nadhodil, ja se s timto nazorem dokonale ztotoznuju :) Taky jsem nenasel nekoho, komu by nechutnal.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    To jsou takový sázky na jistotu.
    Neznám nikoho, komu QC nechutnal, a je aspoň osobitej. Koupil bych ten.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BESSAYA: Do 1500,- koupíš úplně v pohodě flašku. Z níže uvedených bych nicméně Talisker vynechal, ne každému sedne. Ať nejsi smutná, kdyby třeba tento styl chuti neuspěl.
    Určitě nic nezkazíš tou první.

BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    DEMONOFANARCHY: Díky za tipy, jenom s tou cenou, to jsem neupřesnila, myslím, že by to mohlo být tak do 1500. Víc už asi ne, ale přece jen chci aby to bylo aspoň trochu výjimečné :-) na ty, co jsi napsal, se podívám ;o)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Ráda bych koupila pro přítele jako dárek nějakou dobrou whisky, poradíte, prosím? Říká, že má rád skotskou, myslím teda, že nijak velký znalec není, ale přesto bych mu ráda koupila nějakou lepší, než sežene běžně v supermarketu, žádnou Tullamorku (ta mu prý nejvíc chutnala 16-ti letá černá, co pil někde s kamarády v Rakousku - podle mě 16-ti letá neexistuje, ale nevyvrátila jsem mu to), ale prostě něco, co si vychutná a užije :-) Díky za tipy :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Mne šmakýruje. Je takova zvlastni. A dost drsna, vylozene hruba do krku, me to bavi.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    WILDENBURY_SQ: V tom nejsme zajedno, mi nějak nešla. Přijde mi, že kouřovejch je tolik, že netřeba se zabejvat koní marou.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    LEFTY: Connemara je teda dost dobra, musim rict, tu si ve whiskybaru davam casto sam, dobrovolne a z vlastni vule :)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    LEFTY: Nebejt toho, ze 1.12. nejsem v praze, tak jsme se tam mohli potkat :)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    To jsem rád, že jsem objevil tenhle klub. Hnedle jsem se registroval na ochutnávku ve whiskotéce na 1. prosince, tak se těším, že si rozšířím obzory - sám piju hlavně irskou , mám rád Bushmills (blended) a Connemaru, a skotských single malts jsem už pár pil, ale nikdy ne tak, abych si je řádně vychutnal - přece jenom, když lahev stojí k litru, už to chce svoje :-)
    Tak se mnou mějte trpělivost, díky :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pro Esquire pise Wondrich, jejich koktejlovou databazi i s pomery a navody lze povazovat za velmi dobrou.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    10 nejlepších barů v Česku. Vítězem je podnik U staré studny | Dobrá chuť | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/zname-nejlepsi-bar-v-cesku-je-jim-cognac-wine-bar-u-stare-studny-p7r-/dobra-chut.asp?c=A121018_124024_dobra-chut_glu
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    BANSHEE: Sakra, nekdo me predbehl s napadem :)
    BANSHEE
    BANSHEE --- ---
    PRASOLET: To vypadá docela zábavně, musím uznat...
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Doufám, že neurazím místní whiskaře, ale k whisce nyní přidáváme i šampaňské a na 25.10. máme přichystanou ochutnávku.
    Program najdete zde: http://www.whiskoteka.cz/ochutnavka-sampanskeho.html a kdyby to někoho zaujalo, může se registraovat tady:
    Whiskoteka.cz - Whiskoteka.cz - skotské whisky single malt - prezentace a ochutnávky - nevšední zážitek
    http://www.whiskoteka.cz/plan-akci/41-3.html
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    Prave jsem natrefil na www.flaviar.com
    Treba se nekomu zalibi koncept. Ja do toho asi pujdu.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    MACHALIK: Jestli mne má stará vlčí paměť neklame, kdysi jsi mi je všechny tři dával ochutnat v rámci whisky koštu u tebe a byla to pecka!

Jinak za delší nepřítomnost se omlouvám - vzhledem k charakteru mého zaměstnání tomu tak prostě čas od času bude. Takže je dobře, že jsem admin práva hodil také na bedra Machalika..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Mir a whisku.
    YOKY
    YOKY --- ---
    Rychla ano, elegantni bylo pouze ve vyhnuti se jakekoliv zodpovednosti a vedomi toho, ze na krizove reseni nelze aplikovat zadne obchodne pravni dovolani. Elegantni reseni bych si predstavoval ve stylu presne specifikace kde je realne, aby se vyskytoval methylalkohol nebo, na coz bych byl ochoten jako platce nemalych dani obetovat i dva dny, docasne pausalni prohibice (tim nemyslim 14 dni a vice).
    Ale to je off topic...
    Az tahle valka skonci pak jestli budem zit, sve skotske milenky a zeny budem chtit na nejaky cas v baru o 20% slevnit...a to ne jako slevomat na ukazku marzi, ale na to, ze potrebujeme cashflow, nasi hosti whisku a nasi dodavatele odbyt :)) Scots Wha Hae...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam