• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Včera jsem zkusmo nahlídl na tyhle webovky http://whisky.nethar.com/ a není to úplně špatné, minimálně si člověk na foru přečte nějaká hodnocení na spoustu whisek a udělá si přibližnou představu.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    Marpek zní dobře. Já o něm slýchám, ale ještě jsem se tam, bohužel, nedostal.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Nastenka. Nechci furt scrollovat nekam do pryc + je mi vlastne jedno, kdo nepujde, me zajima, v jakem terminu se to hodi tem, co pujdou..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tady bych se opravdu vyčpění nebál, 100 příspěvků zpět bylo 19:16:19 16.12.2012 :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak dobry, zatim jdu sam se sebou.

Hlasujte hlavne na ty nastence, to je pro me nejrelevantnejsi. Anketa v diskuzi rychle vyčpí, protoze po 100 prispevcich uz ji nove prichozi neuvidi.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jo, dik, ja zapomnel rict, ze anketa je na nastence :D
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---

Na ochutnávku whisky v Praze s Wildou:

10 hlasy od 10 respondentů

WILDENBURY_SQ
      WILDENBURY_SQ --- ---
      anketa..
      WILDENBURY_SQ
      WILDENBURY_SQ --- ---
      MALEJ_EJCKA: Jj, jako jeden z argumentu urcite pouzij i "taha te i Wilda, musis jit!" :)
      MALEJ_EJCKA
      MALEJ_EJCKA --- ---
      WILDENBURY_SQ: Tak já bych se taky přidal. Promluvím i s bráchou, toho tam lámu už snad rok, tak třeba to konečně vyjde!
      PUKU
      PUKU --- ---
      Ten Bowmore by mě lákal. To je tak hezká zábava:).
      Já momentálně Lagavulin, spíše ze sentimentálních důvodů Oban a méně náročnou odpočinkovku Dalwhinnie.
      ADMIX
      ADMIX --- ---
      WILDENBURY_SQ: Tu nepiju, z ty specialne se mi chce blejt uz na prvni lok
      WILDENBURY_SQ
      WILDENBURY_SQ --- ---
      ADMIX: By chtelo, vona ta vychlazena tulamórka za moc nestoji..
      ADMIX
      ADMIX --- ---
      Ja bych se mozna taky pridal, ze bych si trochu rozsiril vzdelani :)
      WILDENBURY_SQ
      WILDENBURY_SQ --- ---
      EARL: dobry, to rad slysim, ja k ty silene odkladany objednavce z TWE, ktera furt visi na nastence, pridam i nejaky info ohledne srazu. Kterej budu hrotit vic, precejenom zajit na panaka je snadnejsi :)
      EARL
      EARL --- ---
      WILDENBURY_SQ: ja bych se na nejakou degustaci klidne pridal, jinak se do toho Marpeku sam nedokopu...
      DJFRACTAL
      DJFRACTAL --- ---
      "Cull-eela" 12 43% je doma, no první ochutnávka jakože jo, dost dobré, taková lehčí Islayovina ale Bowmore zatím vede
      WILDENBURY_SQ
      WILDENBURY_SQ --- ---
      Kazdopadne Marpek zna stale vic a vic lidi, co teda nekdy nejakou mensi slezinu tam? Ejčka by vzal brachu a naucil ho pit neco rozumnyho a urcite rad zakalim i s ostatnima.

(Aby se predeslo flejmu, toto pisu vyhradne lidem, kteri zvladnou pit whisky i jinde, nez vyhradne SAMI doma u knihy v koženém křesle za dlouhých zimnich veceru. Pripadne neni treba tuto moji teorii nejak opravovat nebo uvadet na pravou miru... :)
      WILDENBURY_SQ
      WILDENBURY_SQ --- ---
      Tak jak jsem hledal nejaky všivý blend za co nejrozumnejsi penize, ktery neurazi. Nasel jsem. Je to vpodstate nejaka michanice Laphroiga, je to myslim neco Islay 8 yo, uz si to musim zapamatovat, v Marpeku se vzdycky cestou z prace stavim na "jednoho panaka vošizenýho Lafa prosim", oficialni nazev stale neznáju :)

MAZDA
      MAZDA --- ---
      LEFTY: Bar & Books, Vinohrady.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam