• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Mimochodem, chlapi, možná budu mít na prodej whisku Penderyn Peated.

Koupil jsem ji předevčírem v Maneu pro kámoša za 965,- Kč, ale vykřivil se, tak mi tu zbyla. Asi se mi nechce dát za chlast o litr víc než jsem plánoval, takže ji asi přepošlu dál. Neměl by někdo zájem? Za stejnou cenu, je netknutá, ještě má kolek. Případně tu mám ještě Penderyn Aur Cymru za 995,- Kč, je mi jedno, kterou bych si nechal. Kdyby někdo chtěl jednu a ne druhou, prodám klidně Aur Cymru.

- http://www.eshop.maneo.cz/penderyn-0-7l-46-peated-single-malt-ean4341-skup2Zn1ak3Zn1ak1.php
    - http://www.eshop.maneo.cz/penderyn-aur-gymru-0-7l-46-ean4234-skup2Zn1ak3Zn1ak1.php

Občas se kupovat jinejm nevyplatí.

ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRUKEV: Takovým lahvím říká kamarád "poklad z potopené lodi" - nikdy nevíš, co tam bude, a nejspíše se další příležitost získat stejnou lahev nenaskytne :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jojo, karton tam byl, to je fakt. Já chytnul druhou z šesti, to jsem měl kliku:)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    BRUKEV: I já to koupil, na prodejnu dostali jeden celý karton, tedy 6 flašek, o víkendu načnu. Za ty peníze mohu být jen příjemně překvapený.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ale jo :) Taky jsem si koupil dva novy giny a Penderyn.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CHAIWALLA: já ho koupil, nicméně jsem whisku dlouho nepil, tak se na kvalifikovanou recenzi necítím.

Speyside whisky jsem nikdy zatím neměl. Za mě to má trochu vůně do květinova, píšou lehoučce kouř, ale ten necítím. Prostě pro návštěvu a k počítači dobrý. Jak říkám, recenze na hovno.

Nakoupil jsem proto, neboť je to cenově minimálně stejně drahé jako komerční blendy a to by bylo, aby 12ti letý malt nechutnal líp:)
    LUKY
    LUKY --- ---
    CHAIWALLA: To asi ne. Co jsem se ptal, tak toho dostali jen minimalni mnozstvi.
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    LUKY: Hh, sem si myslel - takze k dostani za par tydnu ve vecerkach o 100% draz...
    LUKY
    LUKY --- ---
    CHAIWALLA: Chtel jsem si to koupit, ale zmizelo to vsude par hodin po otviracce a pry uz nebude.
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    Co ten Ben Bracken z Lidlu? Koupil jste si to nekdo ? Dojmy ?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: Ale no tak, u vás necvrlikají ptáčci? Já seděl včera na balkoně a užíval si pohody. To že dnes chčije a další týden bude, mě nijak nerozhodí:)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Léto.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Nějak to tu spí, tak popojedem.

Začalo nám léto, takže bar doplněn o vodku, gin, budou se pít longdrinky.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    BRUKEV: hm, díky, hledal jsem ale nenašel jen nějaké 16y
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MJUGEN: Hledej,šmudlo.
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    BRUKEV: takže to bude lehce rašelinka? Slané?
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    prosím zrušit tu objednávku co tam mám na nástěnce, děkuji
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Repost z jiného whisky fóra:

Od pondělí 27.5. bude v Lidlu v akci za 299 korun single malt whisky Ben Bracken 12y. Podle zahraničních diskuzí se jedná o Tamnavulin 12y.Což by mohl být celkem výhodný nákup.

WHISKYBASE - UD Ben Bracken LIDL
    http://www.whiskybase.com/whiskies.php?merkid=176&whiskyid=38865
    DAHY
    DAHY --- ---
    Koukam, ze Glendronach nedavno predstavil prvni varku Cask Strength. Mel uz nekdo prilezitost ochutnat? Za 1295,- na topvino.cz se mi to jevi jako velmi zajimavej kauf.

GlenDronach Cask Strength
    http://glendronachdistillery.com/products/GlenDronachCaskStrength.php
    DAHY
    DAHY --- ---
    BRUKEV: Podivej se na topvino.cz. Vyber sice neni nejvetsi (zadny speciality) a maly objednavky jenom rozvazej (po Praze za 100,-), ale ceny jsou velmi priznivy, takze i s dovozem se to vyplati.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam