• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Zaplať pámbu nemá puštěnej Nyx...
    STQ
    STQ --- ---
    RETICULI: a co takhle si trochu procist historii klubu, nez zacnes s temadle mimoznima vykrikama?
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: mozna tam je podstatny to ze privezl i ten hajzlpapir? :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    RETICULI: Tomu nerozumím. Kámoš se vrátil z tripu, takže si dovezl obsah typickýho regálu s whiskama, jaký mají v každým Tescu? Není to trochu škoda?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    RETICULI: Krása. O Skotsku uvažujeme příští rok, možná skončíme podobně... 8-)))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tyhle dvě značky vypadají skutečně vážně, podle mě by to mohla bejt pecka. Ještě větší outsideři než Penderyn.

MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jsem možná měl pohovořit o té bretaňské whisky....
    Budu nějakou určitě objednávat. Nemá někdo tušení, kde sehnat Kaerilis? Tu jedinou jsem nikde nenašel.
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    MJUGEN: Dewar's White Label ? No rozhdodně lepší než Honzík Chodec Red a řekl bych i lepší než třeba Famous Grouse ale cena / výkon u mě v základních blendech vítězí Lauders :) http://www.masterofmalt.com/whiskies/lauders-blended-scotch-whisky/?srh=1
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    někdo zkušenosti s Dewar's "White Label" ?
    CESKI
    CESKI --- ---
    GALENIUS: určitě podám zprávu :) třetího odesílají tak uvidíme :)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    CESKI: Dej pak vědět jak jsi dopadl. 8-)))
    CESKI
    CESKI --- ---
    CHAIWALLA: tak nastaveno a jsem zvědavý :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: A z čeho Vaše podezření vychází, Watsone?
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Nezkousel nekdo bretonsky whisky? Existujou minimalne ctyri palirny v Bretani a kazda dela par modelu. Bohuzel jsem si zadnou nedovezl, ale mam podezreni, ze by to mohla bejt jeste vetsi pecka nez waleska whisky!
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    JENDAVB:
    CESKI:
    Funguje to tak že mám zaplacený trvalý platební příkaz a každý měsíc mi přes Paypal odchází 25 liber . Ve Flaviaru vyberou každý měsíc jedno konkrétní téma a pošlou za to pět vzorků po 0,45ml. Tak na 60% to bývá whisky, docela často ale i rumy, koňaky nebo třeba lokální speciality (grappa,rakouské domácí pálenky). Co jsem si všiml za tu dobu, tak se s výběrem docela zlepšujou...Nespokojenej s kvalitou vzorků jsem byl jenom jednou a to už mi to chodí cca deset měsíců. Naopak největší pecka byly třeba japonský whisky. Nevýhoda je že si člověk nemůže vybrat, nicméně díky tomu zase pozná něco skvělýho co by ho třeba ani nenapadlo :)
    CHAIWALLA: Nakonec mi pošlou novej tasting pack, takže spokojenost...
    CESKI
    CESKI --- ---
    CHAIWALLA: mám stejný dotaz jak to funguje?????? vypadá to super zajímavě :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    CHAIWALLA: Panecku to vypada hezky :) Jak ot jako funguje to zaplatis a voni ti neco poslou nebo se to plati nejako pausalne a voni posilaj pravidelne ?
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    Neodebíráte někdo Flaviar ?
    Flaviar
    http://flaviar.com/

Až doteď mi od nich všechny vzorky přišly v pohodě, ale poslední Highland
    whisky dorazily dve z pěti rozbitý. Napsal jsem jim a žádná reakce,
    tak jestli s tim máte někdo zkušenost a jestli mám nějakou odpověď
    vůbec čekat :)
    AND
    AND --- ---
    Rádi chlastáte? :D Stahujte aplikaci ZDARMA! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=hjkfDJbfNhM
    MERLIN
    MERLIN --- ---
    MALEJ_EJCKA, MACHALIK: puntíčkáři, holt mám mix a blend na stejný úrovni překladu ;o) Ale to, že polovina postu tady SONNY1344 je zcestná, to už nikoho nazaráží, co?

btw všichni máme jména kapitálkama a nikdo to neřeší ;o)

a ještě jednou btw, vždy, když někam letím, koukám, jestli Laphroaigh nemá nějakou další TR.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam