• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Tak jsem si pritahnul domu Chobotnicomóra, teda... Oktomóra a i ja si pokorne sahnul na dno (nebo vrchol?) kourovych whisky, kde i me ten koure vylozene... Sere :) Ta whisky je dobra, po 5 mililitrech. Ale po malym panaku ma clovek pocit, ze sezral cely ohniste. Asi ji budu fakt dlouho susit po hompeopatickejch davkach (vymluva, abych nemel vycitky za cenu lahve) a mezitim se pokorne vratim k spis mene kourovejsim ale sofistikovanym kouskum, sic treba rustikalnich :)

Z dostupnejsich me treba posledni dobou zaujal nejaky Port Charlotte, jemna kourova. Ostrovni. Mel jsem ji nahodou v nejakym baru a docela premyslim o lahvi...
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LEFTY: Na Radlické je jen sídlo. V tuhle chvíli ale je poslední ochutnávka před prázdninami již plná, další budou až v září. Více zde: http://www.whiskoteka.cz/
    JERRY1
    JERRY1 --- ---
    Jindřišská věž - Whiskeria.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEFTY: degustace dělají různě po městě, hodně často pizerka Rugantino - na Radlické nikdy (nejspíš jen sídlo společnosti)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NAVARA: na degustace, nebo mají na Radlické něco jako bar?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEFTY: whiskoteka
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Kam jinam v Praze zajít ochutnávat whisky, když ne do Marpeku?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak "lihový" zákon postihuje dovozce zajímavých lahví | pravy prostor
    http://pravyprostor.cz/jak-lihovy-zakon-postihuje-dovozce-zajimavych-lahvi/
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    LEFTY: Hele, já kdysi Ardbeg označil za lékařské rozpouštědlo... O nějakou dobu později jsem se dostal k Taliskeru, pak Laphroaig a postupem času mi Ardbeg začal chutnat. K tomu se propiješ. 8-)
    Stejně ale Laphroaig stále považuju za jednu z nejlepších whisek.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    LEFTY: dej si ardbeg uigeadail, ten ti hubu krivit nebude
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    LEFTY: Já to mám podobně s naliskerem, to tak je.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PINGVINS: křiví mi hubu :-) cítím tam hrozně hrubou, skoro chininovou hořkost, bez té mořské chuti, která je tak super na Laphroaigu a Taliskeru.
    PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    LEFTY: Ardbeg 10yo předpokládám. Co ti tam tak vadí?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BRUKEV: možná se k tomu propiju, nezanevřel jsem na to, ale nechápu to.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    LEFTY: nevim, cim to je. Ale upeimnou soustrast, Ardbeg je dobrota.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Může mi někdo vysvětlit, jak je možný, že když mi moc chutná Talisker a Laphroaig 10yo je pro mě téměř dokonalý pití, nejsem schopen Ardbeg ani dopít?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    LEFTY: Zelena marka je celkem dobra vodka a v Rusku ji maji vsude. Jen tedy doporucuji obycejnou nez cedrovou, protoze to malokdo oceni (:
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    DJFRACTAL: Pokud chceš netradiční vodku, která ale není česká, doporučuju Zelenou marku.
    Zelyonaya Marka - cedrová 40% 0,7l - 223,- Kč : Dobrá-lahev, e-shop
    http://dobra-lahev.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=29
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    MACHALIK: true, vzdávám kalholt :)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Holt.
    Holt.
    Holt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam