• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Ja se vcera stavil v brne v hyvecu, odnes sem si Bowmore Legend a neni to spatny, za tu cenu (660) mozna dokonce uplne dobry.
    JENNE
    JENNE --- ---
    RETICULI: To je otazka, jestli to je TAKOVA masovka, protoze to neni na jednom miste, ale po celem Speyside, kdy denne je moznost vybrat ze stovek akci/ochutnavek - zaroven ale na akci musis mit zakoupeny listek predem (a nektere jsou uz mesice predtim vyprodane a samozrejme omezene poctem ucastniku), ceny taky nejsou zrovna lidovka (pokud nepocitam ochutnavky za 5liber, ktere mne nelakaji)..

No uvidime jeste... :)
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    JENNE: Dobry napad, ale to bude masovka, a to ja zrovna nemusim. Na jare planuji tour Islay a Cambeltown.
    JERRY1
    JERRY1 --- ---
    Byl jsem na podzimním festivalu v roce 2009. Výborná záležitost, o akci je velký zájem, takže doporučuji sledovat seznam akcí a jakmile bude možnost rezervace, tak ji neprodleně udělat, jinak to strašně rychle mizí.
    JENNE
    JENNE --- ---
    Premyslime, ze bychom se mrkli na Spirit of Speyside Whisky Festival (obvykle konec dubna/zacatek kvetna), byl jste nekdo ?Nejaka zkusenost? (jako uz jsme byli v nekterych Speyside destilerkach, ale tohle by mohlo byt zajimave..).
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    GOSHEWAN: Tripple Wood jsem jeste nemel. Prej super.
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    Dnes jsem byl v Tescu na Narodce, maj slevy na Clynelish 14, Glenlivet 15 Oak, Glenlivet 18, Dimple (fuj to nekupujte), a jeste neco, co uz jsem si nezapamatoval. Porad je to 100 Kc nad internet, ale ten pocit ze si to hnedka beres domu...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Taky mam problem udrzet v baru vic kousku najednou (:

Namatkou mam ted Laphroaig Triple Wood, Lagavulin 16yo a Kavalan Solist Vinho Barrique.
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    PINGVINS: Zaujaly me dve: Laddie Port Charlotte, Laddie Rocks a taky obe ty Auchentoshan, zbytek znam = mel jsem tu cest.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Ja vam jenom muzu zavidet.. vzdycky, kdyz si koupim/dostanu nejakou dobrou, tak ji hned vychlastam:)
    PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    RETICULI:
    Bourbony: Knob Creek, Makers Mark, JB Black, Wild Turkey 81 a 101
    Skotsko: Bruichladdich Port Charlotte, Bruichladdich Rocks, Laphroaig 10yo, Balvenie 12 Double Wood, Auchentoshan 12yo, Auchentoshan Valinch, Highland Park 12yo, Glenfiddich 12yo, 15yo, 18yo, Famous Grouse, Black Grouse, Monkey Shoulder.
    Irsko: Tullamore Dew 10yo, 12yo, Warehouse Release, Phoenix, Kilbeggan, Jameson Select Reserve.
    Kanada: Canadian Club 5yo a 12yo
    Japonsko: Nikka from the Barrel, Nikka Whisky All Malt
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    CHAIWALLA:
    PINGVINS: Jeste takhle, preferenci mam peated a port finish, nebo finish ve vinnem sudu (Shiraz, Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet...)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Prosím taky o seznam.
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    CHAIWALLA: Benromach Peat Smoke 2006, Hazelburn (Rundlets & Kilderkins) 2003, 10yo, Murray&McDavid Bruichladdich 1989, 14yo, Bourbon finish, Kilchoman Machir Bay, An Cnoc Black Hill Reserve (Travel Exclusive), Benriach Solstice 17
    PINGVINS: Benromach Peat Smoke 2006, Hazelburn (Rundlets & Kilderkins) 2003, 10yo, Murray&McDavid Bruichladdich 1989, 14yo, Bourbon finish, Kilchoman Machir Bay, An Cnoc Black Hill Reserve (Travel Exclusive), Benriach Solstice 17
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    RETICULI: Super nápad ! Prosím taky o zaslani seznamu, na oplátku poslu svuj (hned jak ho vytvorim:) Výhledově můžu poskytnout k dispozici taky sklenene baňky 0,05l na vzorky...
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    PINGVINS: Sepisu to. Pak poslu zpravu
    PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    RETICULI: Dobrý nápad :) Co nabízíš?
    RETICULI
    RETICULI --- ---
    Ma nekdo v Praze zajem o vymenu vzorku (ja udelam vzorek, a na vymenu udelas ty ze svoji sbirky)?
    JENNE
    JENNE --- ---
    LEFTY: mam tu neotevrenou Yoichi (Nikka destilerka), pisou nose:slight peaty, palate:the peat returns a little stronger.. hmm... (otevirat ji zatim nebudu :)))..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    PINGVINS: jsem zrovna v Japonsku, tak chci ochutnat mistni. Hakushu jsem mel vcera. Neni to spatny, ale Islay je Islay, nenadelas nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam