FATTY: a tak proč si marginality neujasnit... někdy se člověk dozví, že pije z opačného konce a různé další aha momenty... od toho tady ti diskuze jsou, není čas si sám všecko vyzkoušet
Tady ty skleničkojidní otázky jsou z velké části o zvyku. A pokud je nádoba čistá, nesmrdí a nemění charakter tekutiny, tak je celkem jedno z čeho se pije, když je to dobrota. Od té doby co jsem se zeptal, tou skleničkou uběhlo už hodně "vody" a prostě jsem si na ten náklon zvykl.
Měl jsem toho pití teď víc, až sem si řekl že teď zabrzdím. Skleničkou prošly rumy, brandy a různé whisky a udělal jsem si pro sebe takový kalendář. Musím říct že whisky dny byly že všech nejnaplněnější a to i v té spirituální rovině :) Za dobrou brandy člověk fakt musí utratit výplatu aby to za něco stálo. Rum je pro děcka, moc velká mňamka, ale prostě sladké jak cycek. Ještě tomu dám šanci, ale ta komplexita mi tam chybí.
Z whisky si vystačím, od Kanady až po Japonsko, je tam toho hektolitry haha, mnoho variant, typů, blendů, pak člověku dojde, že si to může "nablendit" i sám, no a je o zábavu postaráno :)