• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Jirka Sinogl bude mit druhou flasku:)

ANONYM_CZ
    ANONYM_CZ --- ---
    STEPNI_VLK: Tak to bychom meli 🥃
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    TOOMUCH: ja ty veci od Ian MacLeod & Co.Ltd. proste zeru ... to se nespletes, nebo aspon me se jeste nestalo, ze by mi neco od nej nechutnalo :D
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    VEEHELL: věřím, že to může být zábavný až moc:)
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    TOOMUCH: no sel jsem kolem s kamoskou a dal jsem si tam "as we get it" (islay a highlands) a pri placeni se zeptal na smokehead a meli tam asi 6 druhu ... a me zaujala tahle z tequila sudu :D // je to fakt pecka ... ty dozvuky tequily tam fakt jsou cejtit :D //
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    VEEHELL: my fucking what))
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    tak jsem si pred chvilkou udelal radost
    Smokehead
    https://www.smokehead.com/smokehead-tequila-terminado
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NOIZER: Zatím vůbec netuším. Vůbec nevím, co bude/nebude v září.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    STEPNI_VLK: Tyve ja se do brna asi taky nedostanu v cervnu:((( tak to me mrzi.. Na svachovku v zari nejedes nahodou?
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    STEPNI_VLK: Vim, planoval jsem patek 1.9. :-). Tak good luck, at uz budes delat cokoli.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jo, ale na Whisky festivalu v Malé Morávce budu s největší pravděpodobností působit za barem i následující ročníky, bo si mě Petr oblíbil. ;) Tak když tak jedině tam...
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SAMOUT: Půjdu, to se neboj. :)) A na 99 % dávám gastru definitivní vale...

Jinak o víkendu by to stejně neklaplo, i kdybych tu ještě byl. Je tu totiž otevřeno jen ve všední dny. :) Ale můžeme se klidně domluvit na soukromou degustaci u mě doma. ;) Minulý víkend jsem zrovna jednu takovou připravil pro jednoho známého, který mě poznal za barem ve Whiskáči (a tenkrát to byl ještě úplný whisky zelenáč)...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    STEPNI_VLK: Ty bez taky do nekam, ja se celou dobu tesim, jak te tam o prvnim zarijovym vikendu prijdu navstivit :-(. Budes nekde jinde v Brne?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Vážení a milí, s koncem června končím v brněnském Angels' Share, takže pokud mě zde ještě zastihnout, máte opravdu nejvyšší čas. Konec hlášení. ;)
    EARL
    EARL --- ---
    NOIZER: nebud slusnej, rekni jmeno! I kdyz mi je jasny, ze po tvy navsteve tam nezustalo vubec nic:-)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: jj, ale zatim jsem nekupoval:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: A to vis, ze Glenallachie 10 CS ma uz dalsi prirustek :-)? Tusim batch 9 (nechutnal jsem, zatim).
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NOIZER: Teaninich 1996 The Managers' Choice jsem ochutnal v rámci Scotch Whisky Experience baru a byla to naprostá pecka. Ostatně, i to jediné oficiální lahvování v rámci Flora & Fauna je dost dobré s lehkou slaností, která tomu dodává šmrnc.

Talisker byla předražená dlouhodobě - ta Caol Ila se k ní připojila teprve nedávno, a to s tím Diageo šroubováním cen nahoru z posledních let. Mě navíc Talisker 25yo prostě nebaví (a to 10yo miluju); přijde mi relativně jednoduchá, prázdná a nezajímavá, zvláště pak ve srovnání s Caol Ila 25yo. A to jsem ji měl možnost ochutnat už několikrát. Snad ta v sudové síle by na mne udělala lepší dojem, ale s tou jsem doposud neměl tu čest...
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    STEPNI_VLK: tak to je super!:) a mas recht, Caol Ila nebo i Talisker 18/25 jsou za nesmysl uz, to nema cenu kupovat vubec... ja nedavno zas objevil kramek jeden, kde meli jeste veci lahvovany v roce ±2013 za temer tehdejsi ceny a prasilo se tam na ne.. tak jsem to vybral solidne:D nasel jsem tam treba tenhle peknej 33y Teaninich za 5k: https://www.whiskybase.com/whiskies/whisky/8354/teaninich-1973-mm
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    NOIZER: Tohle mě naštěstí vůbec nepotkalo. Nějaké série fakt neřeším. :)

Ale co mě třeba potěšilo fest je fakt, že se mi podařilo za ještě celkem rozumnou cenu nakoupit porůznu (od lidí, kteří rozprodávali svoji sbírku) 3 různé šarže skvělé Caol Ila 25yo, která teď šla cenově do naprostých nesmyslů. A svezla se s ní bohužel i 18yo, jež dnes stojí víc, než kolik stávala 25yo ještě před pár lety. To cenové šílenství evidentně nezná mezí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam