• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Taky jste uz dali vas OSWA hlas?
    The Online Scotch Whisky Awards (OSWA) 2023 Online Public Poll — The Online Scotch Whisky Awards
    https://www.oswa.co.uk/publicpoll2024
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    EARL: Jsem hodně nalomenej, cena je dobrá, když vezmu v potaz jak jsou ty láhve naceněné pro koncového spotřebitele, asi to taky dám. :)
    EARL
    EARL --- ---
    M4Y4: ja sem dva ty Glenfiddichy mel ted v londyne, takze sem si tu MC koupil
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    M4Y4: Glefiddich je v patek, kdy razim za kulturou. Ale asi jsi me ukecal, vezmu ten Glengoyne.
    M4Y4
    M4Y4 --- ---
    SAMOUT: Cena za Glengoyne je super, právě kvůli zmiňovaným 24y a 30y, je to prakticky za cenu nákupu láhví a rozpočítání na vzorky za jejich MOC. Kdybych to neměl napitý, tak neváhám a jdu.

Docela mě láká ten Glenfiddich, ikdyž nejsem jeho fanoušek.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: budu se snazit hele, mel jsem covid ted pred 14 dny, tak snad mam pro letosek vybrano:)))
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Tak si hlavne zas neporizuj covid 😀. Jinak jak rikava muj tatik - pravdu dis, stary osle 😀. Taky me letosni MC az tak neoslovily, jen vzpominam na vybornou lonskou prezentaci Dram Mor. Mozna ta Glengoyne, ale zas 1650 je skoro hodne, byt ta 24yo a 30yo je lakava.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: my pujdem v sobotu i s brachou a pavlem:) jen teda ty masterclasses jsou letos malicko zklamani.. jako jo, je to refreshing a explorarive, ale zas to neni asi uplne nic tak kulervouciho, co bych potreboval zkusit.. a z tech skotskejch tam nnei nic moc zajimavyho
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ještě něco málo k té naší slavné české "investiční" whisce:

9. září - Černé ovce | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/224452801080909/

Přesně jak jsem psal. Povětšinou neználci, kterým to znělo děsně cool. Jinak zaplatit 54 a 90 tisíc korun za sudy whisky, která nemá vůbec žádné renomé. No ty pičo!
    EARL
    EARL --- ---
    SAMOUT: ja oba dny
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: Aha. Ja myslel tudle. Jsem to ani nerozklikl :-D
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    RUTHLESS: V listopadu uz snad velka voda nebude...
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: todle je panecku spravnej program do povodni! :-)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Tak kdo pujdete v sobotu, jako ja?
    Program | Whisky Life! Prague
    https://www.whiskylifeprague.cz/program
    EARL
    EARL --- ---
    SAMOUT: ja nejspis taky nic. Neco sem uz slysel na springbank day, navic tvl jeden vikend svachovka, druhej vikend whisky show v londyne, mam dojem, ze jatra by me rada videla pit taky jen vodu...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NOIZER: Opozdena gratulace :-). 8yo sherry je super, o tom zadna (zajimavy je, ze ta ze sudu po portskym je povedena vyrazne min). Ale jsem zcela v miru i s heavily peated.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    SAMOUT: ja nic, mame to mimino doma a nemam tolik volnejch veceru bohuzel..

STEPNI_VLK: ja mam jednu otevrenou (myslim no.7) a taky mi uplne nejede.. vic mi jede 8y sherry teda:)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    STEPNI_VLK: Mam 6 a 8, obe mi chutnaj. Ale to uz vime dlouho, ze my dva holt mame jiny chute 🤷‍♂️🙂.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SAMOUT: Když se tak dívám na to složení lahví, tak mě napadá otázka: Jak to, pánové a (případně i) dámy, máte s Kilkerran Heavily Peated? Se totiž přiznám, že už jsem ochutnal Batch 1, 4 a 7 a zatím mi ani jedna nechutnala, přičemž 1 pro mě byla vyloženě hnusná...
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Earl, Noizer, nekdo dalsi?
    Springbank School Tasting 10.9.2024 - E-whisky.cz
    https://www.e-whisky.cz/darkove-poukazy-a-degustace/springbank-school-tasting--10-9-2024/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam