• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    MORIARTY: lektvar, kouzlo nebo kněz ve městě
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jak se člověk zbaví dungeon fever?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Jinak hrál jsem paladina.. Bojovník a rozumně zvládnutá divine magie. Běžné věci rovnou a obtížné posílen magií. Pak musí spát:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: jj, limitem hrozne zpruzena... kdyby nebyl, bylo by to hratelny
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Tak kdo to už dokončil?

Zajímavej test schopností postavy je nepovinnej boj před samotnym koncem hry(kill the king). Začátek je skvělej, ale později už to tak slavný neni.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Chrapat nebo chlastat? Huh? :) Jako lektvary ma manu piju, ale ty sou vlastne zadarmo, tak proc ne :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: magie je naprd. clovek musi porad chrapat nebo chlastat. ja nespim ani nepiju, jenom chodim krajem a kosim monstra .. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Ja nic nepizlam :) Ja mam sice swordy 12, ale elementalni a divine magii slusnou, takze si na bitky nestezuju :P
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: tobe mozna staci, ze s tim upizlas vosu. ja je zabijim na jednu ranu ... ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Ja mam swordy asi 12 a sem celkem vychechtanej :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: existuje :)

kam myslis ze je vrazim se svym manregenem? mechanismus hry nuti kazdeho maga, aby se nasledne stal excelentnim fighterem :\
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: na 5 to mam (stejne jako divine). knizku jsem zatim nevidel. existuje vubec? zkusim to dohnat pres itemy .. :)
    jinak, ja narozdil od tebe, mam kam vrazet body. sword 25 neni pro fightera nijak moc, a navic dalsi benefity jsou znacne. taky dodge 20 je velmi prijemna vec.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: stoji to za to :) krom toho, v blackwateru te to na 5ku naucej a kdyz si sezenes knizku, tak jen 4 bodiky a budes portalovaci paladin :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: portal mam, ale chce po me 11+ elementy a to se mi nechce ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LASICE78: to pamatovani je na tom nejhorsi :)

BATEAU: balicky po 320ti a kouzlo portal
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    BATEAU: koupím vždy tak 300 šípů a když dojdou zajdu do města a tak pořád dokola, težký jsou a tak plno věcí co si myslím že se budou hodit nechávám v sudech truhlách a šuplíkách po městech akorát si pak musím pamatovat kde jsem co nechal :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LASICE78: jak resis sipy? me docela rychle dochazeji a navic jsou kur*vsky tezke ...
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    já hraju za rogunu, a ve dne používám převážně luk a v noci měč a hidden in shadow :) občas vypiju predator sight a to se střílí pěkně i v noci :) jsem teď někde u oázy a na 13 lvl
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    GAF: mě taky :)
    GAF
    GAF --- ---
    Je to celé promyšlené, ten Eschalon :D

Jsem teda stále víc zvědavý, co všechno dovymyslí dopříště, do dvojky. Mě si tou vznikající sérií svým umem Basiliskgames předplatili už na všechny díly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam