• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    jelikoz klub zacinal jinde, juknete se obcas i do [ DAVESADE @ Stare dobre gamesky - MONTH OF DIZZY ] .
    je pravdepodobne, ze tam najdete zajimave odpovedi ...
    rozbalit záhlaví
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    trojka
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Jaky dil vlastne vysel jako posledni? Jednicku jsem hral urcite, dvojkou si nejsem jistej o trojce sem neslysel :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOJZEE: Ahoj. Priznam se, ze uz si moc nevybavuju, o co tam s tim survivalem slo, ale asi jsem ho nepouzival, spis jsem se lecil kouzlama ci flastickama. Ale uz fakt moc nevim, je to jak dlouho, sest sedm let?
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    dobry den. koukam, ze je to tu celkem mrtve. akorat jsem zakoupil prvni knihu a jsem asi pet hodin od startu a skvele se bavim. akorat to odpocivani po kazde bitve, nekdy i vicekrat behem jedne bitvy mi prijde trochu zdlouhave, pokud nedelam neco spatne. predpokladam, ze se to da zrychlit investovanim do survival skillu? ale jelikoz uz mam skillu asi 7 a planuju jeste alchymii, tak asi na survival nezbude misto :/
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    GAF: Jo, taky jsem hrál na hardcore, možná jsem měl štěstí na ty velký těžký zbroje, který jsou děsně drahý. Schovával jsem si je do sudu, než jsem měl dost lore na identifikaci, pak to všecko prodal a bylo. Měl jsem pak asi pět tisíc a s tím se už dá zajít zahrát kostky, všecko vsadit a máš dvakrát tolik. Ale teda nikdy jsem neměl peníze, abych si tam nakoupil úplně všecko, ty očarovaný věci jsou tam děsně drahý.
    GAF
    GAF --- ---
    OODOOW: Tak je to možný, tak asi mam smůlu nebo jsem lama. Hraju na ten hardcore teda a šípy drahý nejsou. Jeden za coin.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    GAF: To to hraješ nějak divně, peněz se tam dá sehnat dost, akorát musíš umět identifikovat věci. Pak stačí prolízt všecky truhly a co najdeš, tak prodat. Je ale fakt, že za někoho, kdo zabíjí lukem, jsem to ještě nehrál, možná to pak leze do peněz víc.
    GAF
    GAF --- ---
    PS: mam za sebou už tři charaktery taky asi do desítky, předtim jsem si k němu chodil pro tisícové výplaty na učení se novým skillům od trainerů a tenhle čtvrtý jsem chtěl hrát poctivě.
    GAF
    GAF --- ---
    Teda zkusil jsem to hrát asi do osmý úrovně s normálním přísunem peněz a nakonec jsem neměl ani na šípy O.o natožpak na nějaký vybavení. A přitom jsem naprosto neutrácel a nechával si peníze co to šlo. Už mě to nebaví, jdu si nahrabat k trpaslíkovi nějaký ty desetitisíce GAF
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    CHOROBA: lore se dá naučit za peníze, pak použít knížku a pak si přikoupit dva +2lore prsteny, tím dostaneš lore dost vysoko a nemusíš do toho strkat body ;)
    Alchymie bez foragingu nemá moc smysl a s foragingem je to celkem velká investice bodů a hra je dost krátká, takže většinou skončí dřív, než to nějak víc využiješ.
    GAF
    GAF --- ---
    CHOROBA: jj, tak to je asi v pohodě. Mně šlo o něco jinýho, hraju za Rangera a potřebuju Lore na identifikaci. A teď teda jestli se vzdělávat v Lore a nebo Divination (která má na to kouzlo). A pak mně došlo, že ještě to samý je to i s Alchymií. Ta mi sice obstará kouzla i z Elementalu, ale coby za rangera killing power mám a těch pár ostatních věcí (lepší brnění / stone skin, picklocks / lock melt) už tolik nepotřebuju a nebo naženu jinak.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jedu za kouzelnika a divination nemam.
    GAF
    GAF --- ---
    OODOOW: a jo, teď mi to došlo. Dík za reakci. Mana je dostupnější než ingredience a je tu "pořád". Takže pro mě to vyhrála Divination.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    GAF: Záleží co máš za postavu, čistej kouzelník by si měl vzít určitě divination. I pro jiné postavy se hodí dát do divination aspoň trochu bodů na léčení, pokud teda nemáš čistě válečníka, kterej bude mít rychlou regeneraci healthu.
    S velkou alchemy a foraging se dá zas vydělat pár peněz, ale jako kouzelník peníze moc nepotřebuješ.
    GAF
    GAF --- ---
    Hele lidi, co Vám připadne lepší, Alchemie nebo Divination? A Elemental magic má taky nějakou obdobu v lahvičkách, ale ne tolik, žejo?

    Co se týče dílu, tak mluvim o trojce, ale ono to bude asi dost podobné všude.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF: aha, tak ono to je bugly asi jakkoliv. Prostě neomezenej přísun peněz po 300 dávkách při splnění tohohle questu.
    GAF
    GAF --- ---
    Zabugovaný quest hned zezačátku dává možnost nekonečna peněz po pár stovkách. Kdo neví a má chuť si lajsnout risk přilepšení nebo zkažení hry nechť čte :D

    Potom, co se nabere quest ohledně vyrovnání dluhu trpaslíkem Mooreduxem od barmanky Leisle, běžte do dolů a promluvte si s Mooreduxem, o čem chcete, ale nemluvte o vracení peněz. Odejděte, povražděte všechny škorpiony a vraťte se promluvit si zase s Mooreduxem. Ihned vám řekne, že dohoda je dohoda a dostanete 300 peněz. Teprve nyní s ním promluvte ohledně vracení peněz barmance Leisle. Mooredux vám zadá quest na vyčištění škorpionů. Vylezte z rozhovoru, klikněte znova na Moorexude a na řádku ohledně vracení peněz. Dostanete 300 a quest se z jeho strany neukončí. Od této chvíle je možno opakovat donekonečna.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    OODOOW: tak dohráno, trochu krátké, ale jinak dobré
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    taky už hraju trojku, celkem povedený, jen je tam asi bug, že nemůžu doplnit olej do lucerny
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, jaka byla nakonec dvojka? Svyho casu si lidi stezovali na prazdnost prostredi atd. Nevylepsil to pak nejaky patch?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam