• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ne ty by ses tech 20 lvlu na sebe agroval potvory ze vsech map, abych mel trosku pomoc do toho boje :)

BATEAU: Cece, ze bych sel taky do endu? Kdyz ja chtel davat zlou damaz :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: ve chvili kdy je strop na manaregen, tak ty body prebivaji - a tech 8 bodiku do alch se da jeste prezit, ty zbrane jsou zatracene znat :)

LOBOTECH: multiplayer by nebyl spatny (btw. ja bych tech tvych 20 levlu spal? :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    end a per jsou primarne nejsilnejsi atributy. sekundarne pro vsechny (i magy) sila. zbytek se mi zatim jevi jako skoda bodu ...
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: jj, jedu trolla - maximalni life regen. potvory me nic moc nedelaji, mam mraky zivotu a navic lecim 1hp/3kola, mam straslive rezisty (nepusobi na me kouzla ani kletby). proste chodim a zabijim. par kouzel mam, haste ani leceni nepotrebuju, nespim, nepiju lahve.

quest od typa brat nemusis (me se taky nelibil), ale lilith ma v repository schovany epesni equip - mimo jine nejlepsi mec ve hre.

alchymie nespecha a je to urcite skoda bodu, ale naucit se v bordertownu velmi doporucuju, lze to (imho) namaxovat i tak ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Tfuj, ty ses ale na hmotne statky! Zabit nebohou zenu v lese, osamnelou, ktera Ti s potesenim dala informace o vsem na co ses zeptal! Ze Ti neni hanba :) Esly Te v eschalonu potkam..... tak budu nejdriv 20 lvlu utikat a pak se otocim a zabiju Te! :))))

btw: Tu alchu zkusim taky kdyz to tak vychvalujete :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    budu si stezovat autorum, ze z puremaga udelali sracku :)
    (a pritom by to imho krasne poresila neexistence limitu na manaregen)

LOBOTECH: neni mrtvola, neni 11kovej sword
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Ty jedes na endurance? Ja si rikal, ze bych endu nechal na 20 a jel bud primarne silu nebo speed :) Pac zivota mi potvory moc neubirali (kouzlo haste je masakr)

Jinac lilith, to je ta zenska z baraku? Ja ji zkousel sejmout a mela klic od repository, ale nic mi neudelala, tak sem to loadnul. Navic me na ni poslal nejakej podezrelej typ a to se mi nelibilo :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    jinak k alchymii. na 5 se naucite v bordertownu, +2 az najdete knizku. zbytek se da dohnat itemama. ja mam ted 13 bez jedineho bodu a varim si kdeco. pravda, +3 enchant zbrane jsem jeste nedal (pry je potreba 15). ale to prijde .. ;)
    GAF
    GAF --- ---
    ...a potom to dělání Enchantet zbraní - viz BATEAU
    GAF
    GAF --- ---
    LOBOTECH: Jak pro koho. Pro tebe je asi v pohodě tak jak jsi. Pravda je, že některý lektvary jsou účinkama unikátní; nemají ekvivalent v kouzlech. A pak taky nejsilnější lektvary jsou účinnější než na kouzla na relevantních úrovních.
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: +2 to hit, +2 damage

jj, takoveho krutobijce mam ja. primarne endurance (55), sekundarne silu (20), ze skillu mec (22) a dodge (20). jede jako kombajn a nezastavi ho nic ... :)
    v pondeli si jdu pro lilithin mec (11) .. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Ceho +2 delas?

NAVARA: Tech sem dycky dostatek nasel , nebo koupil :) manu moc nepotrebuju.

ale tedka sem rozjel skvelou postavu :) Bude to sraslivej krutobijec :) Nedavam body zatim do niceho jineho nez do swordu. vsechno se ucim z knizek nebo od NPCs :) To je krutarna :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: umis zakouzlit mana3 lektvar? :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: alchymii si ocarujes zbrane ci zbroje. s alch10 si delam +2 ...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    GAF: Ona ta alchymie k necemu je? mi pripada ze vse z alchymie si muzu zakouzlit...
    GAF
    GAF --- ---
    Aha, nástěnka... Nojo, haste .... mercury ... nazývané taky " QUICK"silver :D
    GAF
    GAF --- ---
    Doháje, jakže se to dělá Haste potion a jakže Predator's Sight prosím ?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    PANTARIL: Asi ne :) sakrble :) dikec, jdu to sosnout a instalnout.

A zacnu znova, jsem na desatem lvlu a uz vim jak chci aby moje postava vypadala a pac sem rozdelil spoustu zbytecnych bodu, tak to tedka napravim :)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    LOBOTECH: mas patch 1.03?
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Sakrble, jak se dostanu znova do repository? Nedavno jsem se ptal a nekdo mi rekl, ye stejen jako poprve, ale tedko uz v hospe v druhem pokoji prespat nemuzu a dvere kdyz je chci rozstipat se zastavej na 3 procentech durability uaaaa! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam