• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    GAF
    GAF --- ---
    týjo tý ektoplasmy....

To on jí asi chodí sbírat, pak imbuue zbraně a prodává je za těžký prachy.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    ci brdo, navaro, z jaky faze hry je ten screenshot ? .. hp mas malo, mp mas malo, ale penez jak sracek -)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: ne, mam jen neco kolem 30. zato mam jeste 5lb rukavice, tazke bych stejne potreboval 51 .. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Protiutoky otravuje, protoze zerou cas co musis cekat nez si mavnou :D
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: taky ne, pac na zacasteni musim stejne prendat z ruky tu 12lb kravu, kterou mlatim .. :)

NAVARA: na nastence jsou vsechny knigy, ktere jsem nasel ja. jen u te elementalni si nepamatuju nazev ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw. tak preci jen existuje:

NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: jake klikani? zmacknes dvojku, na ktere mas haste nabindovany a prave tlacitdlo pro seslani :) bindovani je opruz, ale menickovani jeste vetsi.

jde ale o usporu realneho casu, ne herniho - mene seku, rychlejsi pokracovani k samanovi :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: to je prave to. nema to smysl, protoze jejich protiutoky me nezajimaji. maximalne me trochu ozuzlaji, ale s mymi 220 hp a 1/3 regenem, mi nedokazou nic udelat. ani kdyz jich je hodne. takze to kliknuti do kouzliciho menicka, nalezeni haste a nastaveni levelu je proste zbytecny opruz .. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: gobliny jsem si take uzil - ale imho haste ma pro tebe smysl - zabijes ty mrchy 2x rychleji, neotravuji s protiutoky :)

ossuary muze byt klidne 4. lokaci :P

LOBOTECH: jeste dodam, ze portal lze definovat i sesilat i v podzemi (tj. treba nastavit si pred branou, zajit ji na druhou stranu mapy otevrit a bliknout zpet), stejne jako v mistech kde nelze quicktravel.
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: ne, portal je "osobni teleport". seslanim si zadefinujes misto, kde jsi, jako vystup portalu. a pri daism seslani se okamzite teleportnes na to dane misto. je samozrejme mozne cilove misto predefinovat.
    blbe je, ze to kouzlo chce na nauceni int20 a na seslani elem11, ale i pak mas jen jednu lokaci. s vyssima levelama kouzla si muzes "zapamatovat" az 6 cilovych portalu (6 portalu chce ovsem elem31 :))
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BATEAU: Hele jak je to s portalem? :D Ten spell sem zatim nevidel, to se musi kouzlit na ty portaly co obcas clovek najde v krajine nebo podzemi? :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    LOBOTECH: ja trolli build prave dojizim a je to bomba, probiham houfama potvor, vsechno pada ja jednu nejvyse dve rany. jedini trosku tuzsi jsou minoutari, ti potrebuji vetsinou tri. nikdo mi nic nedela, a kdyz, tak se to temer okamzite zahoji. kouzla pouzivam, kdyz se mi chce, hlavne portal. jsem linej kouzlit i bless, predator sight a haste, pac to bez nich kosim uplne stejne jako s nima (ted jsem mydlil houfy goblinu pred citadelou a vylozene jsem si ten masakr uzival). obranna a leciva kouzla jsou uplne zbytecnym plytvanim manou ...

a zjistil jsem, ze procenta na zasah se pocitaji ciste aditivne, tazke kdyz mam vysoky skill (swords 24, +3tohit mec, 3x +5tohit equip = celkem to hit 34), tak mi vubec nevadi, ze utocim po tme. stejne trefuju na nejakych 80% .. :)

KOKES: tangletree ossuary je jedna z poslednich lokaci, pred utokem na gobliny v pousti, takze si ji nech az na pozdeji a z aridellu bez radeji na sever .. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KOKES: Ja mam rekord na roll 106. Vic se mi zatim nepodarilo.

Jinac sem tedka lvl 6 a jedu troli build ala bateu :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    ono to psalo rezisted, no.. pravda
    KOKES
    KOKES --- ---
    jsem carstvej 4 lvl. takze z5 na pobrezi..dobrou.
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    KOKES: ale ide, akurat treba strielat tazsim kalibrom nez sipkami. 2x Fireball lvl 6 riesi poltergeistov docela spolahlivo
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: von mrcha ani nemrtvej neni :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    NAVARA: aha, tak to ne.takze 101 ok. jinak ossu :/ blbej poltergeit, fire na nej nejde, byl jsem na 3 rany, takze jdu spat:P
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    Uff, tak som to prave dohral za maga lvl 15 ...
    Finalna pevnost mi prisla hodne cajova, ale inak docela zabavnych 15 hernych hodin. Kedy to bude ta Book II ? :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: ale tech 15 jsi nenaroloval ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam