• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    "Eschalon Book I for Mac aviable" (a unix je kde, kdyz uz to na nem mam dohrano :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SEPHIROTH: wow, tak to je zvlastni. ne-druid ma venku i uvnitr maximum 1/3.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEPHIROTH: nevzpominas si, co mel druid za nevyhodu k tehle vyhode?

kdyby mel pomaly regen jen ve meste, tak to je jednostranna vyhoda :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    (patch 1.03 taktez, dve novy mapy a vajickovy quest mne na instalaci a load nelaka)
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    BATEAU: v dungeone 1/3
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEPHIROTH: nemusi to byt nutne cheat, pokud budes mit v dungu regenman 1/6, tak by to odpovidalo druidske vyhode?

BATEAU: kua a ja se s tim dotazem tak rozepisuji :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEPHIROTH: pokud to dela druid (ktery nejsem), tak jak to delas v podzemi? jak tam mas rychlou regeneraci?

hexnuty char je samozrejme jen na testing maximalniho regenu & pod, ne na hrani - krom toho jsem uz dohral a ty rozsahle prazdne plochy mne zrovna do dalsiho hrani nemotivuji, snad pujde ve dvojce urychlit beh hry.
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    BATEAU: nebol by som si tym az taky isty. Hram verziu 1.03 a ten charakter je zivym prikladom toho, ze maximum je 1/1. Ziadne cheaty ani exploity v tom nie su a nikdy neboli
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SEPHIROTH: zmer, kolik mas regen uvnitr dungeonu, pls.
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    NAVARA: neviem, asi to mam cele nejake pokazene. Najskor v tom bude nejaky implementovany Druidic + outdoor cheat. Needituj, a zahraj si to. Dovtedy mi pride akakolvek dalsia debata na tuto temu docela zbytocna.
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SEPHIROTH: maximalni regen je 1 mana za tri kola
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    pomer 1:1 - 4hod, 1:3 - 12hod vicemene odpovida tvemu zahadnemu zrychleni regenerace
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEPHIROTH: mne by spise zajimalo, jakym zazrakem jsi se dostal na tu jednu manu za turn... i kdyz jsem hexeditoval char a hodil meditaci na 90 a percep na 60, nikdy to neslo lepe nez 1mana/3kroky
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    NAVARA: este raz, a pomaly :

Normalny regen 1 mana / turn.
    Z 0 na 260 to spankom regenerujem za cca 4 hodiny.

Ako si dostal tych 780 tahov, resp. 13 hodin ?

NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES: jenom kdyz mi chybi bodik/dva :)

BATEAU: no dyt jsem to dohral jako battlemage :)

SEPHIROTH: tech 260 many by jsi regeneroval 780 tahu... coz je 13hodin, coz je zhruba doba kterou jsem travil spankem z 0 na plnou manu... (o neco mene, mel jsem mene many, ze zacatku jsem daval do int/wis)
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    NAVARA: ugh ... velmi svizne regenerujes za pochodu (Per 40), co absolutnu vacsinu casu bohato staci. Pri odpocinku z 0 na 260 za 4 hodiny. Akych 16 hodin kazdych 5 policok ? Imo tu uz nejaku dobu hodnotis charakter ktory si vobec nehral, alebo hral velmi zle. Popripade porovnavas podla skusenosti ziskanych za warriora, co je rovnako mimo ako predchadzajuce dve moznosti.

KOKES
    KOKES --- ---
    fakt nespite pres SPACE?
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: tak to asi budes muset hrat fightera nebo rangera .. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SEPHIROTH: mas many na 20 sipek - to jsou 2-3 minotauri, tj. co setkani, to spanek...

bavilo by mne to mnohem vice, kdyby nutnost 13ti hodinoveho spanku nebyla a uz vubec ne co pet policek po mape
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    NAVARA: skor si holt trosku mimo ... Aspon ze kazdy hrame co nas bavi, ze ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam