• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    KOKES
    KOKES --- ---
    DANIELSOFT: ding se vyuziva skoro ve vsech gamesach, namatkou diablo, wow, ajanevim.. pamatuju, jak jsem v hloucku potvor s healthem na nule touzebne cekal na kill co mi dingne:)
    PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    NAVARA:

treti portal vede do prizemi goblini citadely a odtud se take aktivuje (tusim pomoci paky)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a to jen proto, ze si nevzpominam kam mne poslal ten v prizemi citadely...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ale neprisel jsem na to, jak aktivovat (ani kam vede) treti portal z tech tri, kam vede ten michaeluv... stejne tak mi nefungoval ten v carovezi, tak predpokladam ze to byl on :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEDOFREDO: dostanes napsane v originalni verzi dopisu u toho otraveneho typka
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    vlastne na jednu vec sem neprisel - kterejma regama se nakopne ten portal z domecku v mape u shadowmirku kde kuje pikle ten zaprodanej knez z ty prvni vesnice
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DANIELSOFT: to neni exploit, to je featura ktere jsem parkrat vyuzil a usetril tak drahocenou mana2 flasku :)

LEDOFREDO: hmmm.... koncil jsem na 20ce tusim... uvidime, jestli se bude prenaset charakter (a ty nove nebudou o moc lepsi), tak asi ten level jeste dodelam :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    kdyz udelate max level (21) a pak date easter egg quest tak vam to sebere vsechny expy a muzete je sbirat znova (levely uz to nedava) - no neni to prima ? -)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: Pssst!
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DOCKINEZ: Tu co miluje Dave? :P
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Jo jo, jako v jedny hre na "D" :o)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    prisel jsem na exploit: byl jsem v tuhe bitve, zivoty a mana skoro na nule a prave v ten okamzik jsem udelal novej level.

klikl jsem na plusko a navysil vlastnosti, po odchodu z charakter editoru jsem mel manu i zivoty na plnem poctu
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    tak to byl posledni quest, hotovo 20
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    jasny, sem si vubec nevsim tech drzaku na se stenach, d
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEDOFREDO: tri jsou malo, porad moc tmy :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    no jako ty drzaky na pochodne mi prisly napadny, tak sem tam narval tri pochodne , ale nic
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LEDOFREDO: to misto je prlis temne, prines do nej svetlo a zjevi se ti pravda :)
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    potrebuju radu - jak otevru hned prvni dvere (kamenej blok) v Mysterious Cave coz je dung u brany do Crakamiru ... pravdepodobne tam bude ten divine ingot kterej chce kovar z blackwater

je pred nima plosinka, ktera nic nedela a v mistnosti sou tri obezdeny sloupy
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOKES:

socha nema s prvnim patrem nic spolecneho - posledni prekazkou pred branou do prvniho patra je past s mrizemi, jak ji zdolas, uz ti nic nebrani (pokud mas ctyri klice goblinich warlordu).
    KOKES
    KOKES --- ---
    ja se nedostal do prvniho patra. Svadel jsem to na sochu, ale fakt nevim co s ni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam