• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: no kdyz jsem to zkousel, a misto pozabijeni, jsem jim rekl fjukoff, tak me svlikli a hodili do jamy s ocickama - warrior specializovany na mece by to asi nemel moc jednoduche :)

co mi prislo jako flaw bylo, ze ani jako mag s apokalypsou, jsem se ani po zniceni vsech objektu s nejakym stavem poskozeni, nemohl dostat ven... (teleport jsem tehda nemel)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Jasny, nemam amulet, ale jednoho krasnyho dne mam lvl 20 a velkej mecak v ruce, tak at mi pak nekdo zkusi vysvetlit, ze nejsem majitel celeho repository!!!!111
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: podminkou k vlastneni schranky je vlastnictvi amuletu - nemas amulet, nejsi vlastnik a nikda jsi nebyl :P
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ale jo :) treba ja pri prvnim rozehrani, ten amulet taky trashnul, pac mi delal bordel v baglu a nic neumel :P :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: pokud je ztratil, neni to majitel :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ja jim dam prostor pro kvesty! :) Me spis stve, ze tam neni moznost se dostat k tem vecem i kdyz vybiju vsechny straze :P Meli by tam mit nahradni klice kdyby ten svuj majitel ztratil!!!! :P :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: afaik ne, zrejme prostor pro questy v bookII :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Njn, ja ji stejne asi nezapichnu, pac sem proste kladas :P Ani baraky nevykradam :)

btw: Existujou este nejaky dalsi dostupne klice do Repository?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: neboj, je tam i nejaky adamantiovy mec... a aspon budes necim unikatni :D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    LEDOFREDO: Diky :)

Sakrys, tedka resim oralni problem, esly zapichnout lilith a ocorovat ji o mec, nebo nezapichnout a bejt hodnej :) Resim to uz asi hodinu, ze sem z toho vyvrazdil cele mesto a zastavil mne az ten kouzelnik dole, kterej mi to prvnim odvetnym utokem schodil do woken :D

To dneska nedoresim, uvidime jak se vyspim zejtra :) Kdybych aspon vedel, esly Lilith byla driv hrdika nebo sprosta vrazednice :)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    Takze dneska HOTOVO. Zkusil jsem dobry, spatny konec a nakonec i toho destroyera. Toz tak.

LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    prsten, bashing weapon, popel a jabko
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Tak diky za pomoc predsedo :))
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: njn :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA:Jakym foru? :) Ja na zadny fora nelezu :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: reseni najdes na foru ;)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Tak lidi co se ma dat do tech 4ech beden? :) Do jedne me napadl prstynek do druhe urna s popelem a zbytek mne moc nenapada :) Nemam rad anglictinu :P
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KOKES: Ja taky
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: na wary rage, na roguny energy a hlavne deathcoil a jedem!!!!1
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    btw. na foru vznikl dobry napad - staminu na warriory! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam