• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Jo citadela je skvela :D Vsude vyskakujou zeleny muzicci a skacou primo na hrot mece :D Tak to ma strejda Lobo rad :) Skoda, ze tam takovejch lokaci neni mnohem vic :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tusim ze nejakou tu tisicovku jsem dal treba tim vymlacenim citadely - ogry jsem objevil az pote :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Ja uz sme prisel na to proc mate tak malej lvl! Vsechny potvory lakate k padacim dverim a zabijite je pres dvere a tim dostavate malo expu!!! Vase hrichy jsou odhaleny!!!! :P :)
    SEPHIROTH
    SEPHIROTH --- ---
    DOCKINEZ: mam podobny problem, okrem random prepadov uz nemam kde nabrat ani exp. Lvl 17, a chyba mi cca 15k do 18tky. 19-20 mi pridu krajne neralne
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: To je pravda, to jsem opravdu neudelal :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Treba si nevykydlil vsechny obyvatele mesta!!!! :P :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ech, kdyz napisu, ze jsem nemel koho zabijet, tak tim myslim, ze uz na mne skutecne nezbyli zadni nepratele, ktere bych zbavil svetskych starosti :)

Nemam sajnu, jestli je nekde schovany megadungeon, ze kteryho dostanu dalsich 50 000 xp, ale proste mi to nepripada mozny. Dalsich mozna 5k bych jeste nekde vyhrabal (pokud budu hodne spat a nechavat se prepadavat :), ale 50k fakt ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: chci vedet, jestli jsi kydlil vsechny mrchy, nebo jsi je schovan ve stinu obchazel :) jinak mi totiz neni moc jasne, kam se vsechny ty expy vyparili, zadne nahaneni expu ala socha demona jsem necinil
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Co ti na to mam rict, chces poslat save? Na 14. levlu uz jsem nemel koho zabijet, vsechny mapy jsem mel prochozeny (no dobre, na vrsku majaku jsem nebyl) a questy splneny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: pri beznem bojovani, bez cesty vyhybani se protivnikum? (thiefa)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Muj questbook je prazdny, v kazdym meste mam splneno. Schvalne zkus nahodit nejaky "vedlejsi" quest.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: ty hlavni ano, ale vedlejsi? to by jsi se musel vetsine boju vyhybat...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Ja jsem na 14 levlu nemel co dalsiho delat, vsechny questy splneny.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: to mne na tom stve - kdyz neco vypacis, tak ten klic nezmizi :)

chronometr jsem nikda nepouzil (zustal v sudu), ozubene kolecko tusim zmizelo samo, takze asi pouziti ma (klic?)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Ja prolejzal poctive kazdou mapu kam me pribeh privedl :P Ty ostatni ne no :D Rikam ze mi chybi spousta vedlejsich kvestu. Navic mam v baglu mraky podivnejch itemu ktery netusim k cemu sou :D ozubene kolecko, chronometr, vajicka, klice ktere sem nikdy nepouzil atp :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: no ruzne rychlokvasky to pry dojely na 14. (coz by mohlo odpovidat xp za samana :), poctivci co predtim prolezou mapu pak kolem 19-20 :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Kurnik sopa :( Dyk su teprva level 13...... si to nestihnu ani poradne uzit. Hmno asi to zkusim jen tak dohrat a pak to loadnu a pujdu splnit ty kvesti. A nebo to rozjedu za nejakou jinou postavu, treba zlodeje nebo tak.

Dikec za info.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: klice do sutru zastrcit muzes, do druheho patra projit take, ale jak vlezes do mistnosti se samanem, je grandfinale :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Dotaz: Sehnal sem 4 klice od Goblini citadely (sem si pripadal jak v Fort Boyard...) , tedka tam mam vlezt, neni to finalni cast hry ze ne? Mam este hafo nesplnenejch kvestu a nerad bych v citadele rubnul nejakyho hlavniho spatnaka a finito.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    KOKES: Hehe :D Plesnivej dedku! :D Owned :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam