• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    jelikoz klub zacinal jinde, juknete se obcas i do [ DAVESADE @ Stare dobre gamesky - MONTH OF DIZZY ] .
    je pravdepodobne, ze tam najdete zajimave odpovedi ...
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: Daleko jednoduseji, nez kdyz jsem to poprve rozjel za vsestranne talentovaneho zlodeje.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DOCKINEZ: Ono se to za prskavku da hrat? :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mno, tak jsem dneska z nudy "na chvilku" rozjel novou hru za prskavku. Takova nezodpovednost, jeste ze jsem to po dosazeni 3. levelu vypnul, jinak bych asi zitra nesel do fachy :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SCHUNA: Ja jsem rangera nehral, takze krome obecnych hlodu platnych pro jina povolani ti nemohu poradit.
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    Hi,nechcelo by sa pls niekomu dat mi par rad,ako hrat dobre rangera?
    YAMAOTOKO
    YAMAOTOKO --- ---
    neviete kedy ma vyjst book two? popripade, mozte prihodit linky na rs.com :)
    TROLECEK
    TROLECEK --- ---
    Jo jo, ta krypta na jihu lesa... Tak já už tam mažu. Aktivovat portál nemůžu jelikož neznám všechny ingredience...
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    anebo lze aktivovat ten portál..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TROLECEK: docela dole na jihu - venku je kriz (waypoint), mlha a bude tam cupitat par zombiku - pokud se tam vyspis, tak te prepadnou banditi :) po vlezu dovnitr narazis mj. na prvniho poltergaista.
    TROLECEK
    TROLECEK --- ---
    Jakou finální kryptu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TROLECEK: Krom toho ze na vhodnem miste ukradnes klic (kdo naridil zamknuti se dozvis behem prochazeni jako soucast pribehu), tak to take muzes obejit pres tu finalni kryptu - vzadu je vchod do velkoprostoru s kostrivci a uprostred je zebrik, ktery vede do prostor za branou.
    TROLECEK
    TROLECEK --- ---
    Poradíte někdo? Mám 3 klíče, mluvil jsem s mágem ve Smirktower a prostě nevim jak se dostat přes trhlinu na stranu jak je Goblin Citadela a Giantí vesnice a všechno. Myslim že jsem obešel trhlinu úplně celou aspoň třikrát, různý podzemí taky. Přehlíd sem něco? Pomoc!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERNEST_GASKIN: narazil jsem na nej kdysi zcela nahodou, pri svem opacnem prochazeni hry :) je to takovy strom co stoji hrozne napadne mimo ostatni stromy, v takovem zahybu - a kurzor pod nim problikne, ze jde zamerit...

(kde presne uz netusim)
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    udělali recenzi na rootu, sice taková rootovsky stručná, ale aspoň něco:
    http://www.root.cz/clanky/eschalon-book-i-rpg-jak-ma-byt/
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BATEAU: ha! :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOBOTECH: Luky jsou dolezity ze zacatku. Na blizko musis se schrapmetalem kvuli tomu, abys dosahl max. ucinku.

NAVARA: Ale jo, je spousta imunnich mrch. Jen jim to jaksi neni vubec platne :)

BATEAU: Schrapmetal na nejvyssi urovni dava hodne pres tisic dmg (v sedmicce, v sestce je min fragmentu). Kdyz ho maji vsichni, tak je zabiti prumerneho draka otazkou nekolik zmacknuti klavesy "c" :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NAVARA: hlavne, to jsou dve ruzne hry - MM6 vs. MM7 .. :)
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    DOCKINEZ: jj, tenhle nazor uz jsem slysel. ale ja radeji hraju klasicky - dva bitkare, dva kouzelniky, dva elementalni, dva divine castery. a dva se muzou ucit vyssi magii .. :)
    nejlepsi cernobile kouzlo je beztak day of protection. ty damagovaci mi prisla docela slaba (neboj sem je neumel nikdy pouzit)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: to tam neni nic s resistencemi na magii, co by ti nakopalo zadek? :)

zda se, ze za temne je hra snazsi? byt to trvalo 3x dele, dokoncili to na 75. levelech...
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    DOCKINEZ: Pac se mi dycky vyplatilo naboostovat luky a nebylo co masit z blizka, pac nic nedoslo :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BATEAU: Tak to ja zasadne kombinaci carodeju a kleriku, cerna a bila magie je nejvic :)

LOBOTECH: proc kulomet, kdyz muzes z blizka vsechno rasit brokovnici (kouzlo schrapmetal) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam