• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    :))) az na podzim. Sem si udelal lukostrelce/divination a je to svanda jak prase
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    To mi nedělej. Už jsem myslel, že vyšla II.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    kurva ja to nemel zacit hrat. to je strasnej mor :))
    GAF
    GAF --- ---
    DANIELSOFT: Kolik jsi měl many ke konci?
    DANIELSOFT
    DANIELSOFT --- ---
    GAF: já jel za kouzelníka poprvé a pak jsem ho stejně musel cvičit v meči, protože nestačila mana
    GAF
    GAF --- ---
    MAIMONIDES: :D pěkný prachy by mu z toho vyšly, jen co je pravda. Myslíš, že je to možný?
    GAF
    GAF --- ---
    Jedu jedničku znova za kouzelníka a už na první úrovni si podávám gobliny ve větším množství. Ha! :D v této hře asi neplatí pravidlo, že válečníci jsou na nižších úrovních lepší než magic-useří a opačně na vyšších. Protože počítam, že na vyšších úrovních bude mít postava hodně many, silná kouzla a umět i něco z boje zbraněma.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    K3BAB: Když jsem viděl rs soubor, zlomek vteřin jsem myslel, že E2:)
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    Tak som to po druhom rozohrani konecne dohral, konec bol fajn.
    tu je save maga ak ma niekto zaujem http://rapidshare.com/files/202152679/slot1.rar
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    DOCKINEZ: Nebo to dělá jeden člověk:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MAIMONIDES: Jo, taky jsem si rikal, ze kdyz uz maji hotovy nastroje a zmaknuty vedeni projektu, tak uz by to nemuselo trvat moc dlouho. Ale co, treba pilujou sidequesty, pribeh...
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jen at radsi zamakaj..
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Teda, nezdá se vám, že vzhledem k složitosti hry (adom/nethack/moria s barevnejma tileama) jim to trvá "tak trochu" dlouho?

E1 jsem hrál, systém je pěknej nic proti, ale ten povyk, cena (40$) a především doba mě netěší.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jako ja si koupil pres net eschalon_1.tar.gz. Trvalo to i s dodavkou asi 10min :))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SAMIEL: Aha, tak to ja to mel docela brzy, a to vcetne dodavky z Phy do HK. Do 14 dnu urcite.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    DOCKINEZ: ja taky, ale 3 mesice jim trvalo, nez to poslali. Takze vaham, jestli si vubec poridim tu dvojku.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CHOROBA: Ja taky, krabicovou verzi (diky Dave)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jasi koupil jednicku, abych je trochu podporil :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    aaaaa!!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam