• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCKINEZEschalon - Book One, Two, Three
    jelikoz klub zacinal jinde, juknete se obcas i do [ DAVESADE @ Stare dobre gamesky - MONTH OF DIZZY ] .
    je pravdepodobne, ze tam najdete zajimave odpovedi ...
    rozbalit záhlaví
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NAVARA: Tak u sebe to pozoruju hlavne u PC her. Treba vcera v pet rano jsem na PS2 dojel FF7, u ktere jsem i napodruhe (odstup od prvniho hrani cca 6 let) stravil nejakych sedesat hodin. Ale svou roli bezpochyby sehrala skutecnost, ze jsem vetsinou hral z pohodli postele s bezdratovym ovladacem. Sedet u PC stolu mne po pracovni dobe nelaka a laptopy na hry nesnasim z principu (no, vlastne nejen na hry), takze tak.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DOCKINEZ: lenost je des, taky mne to ve vztahu ke hram potkalo :(
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nechci ti kazit radost, ale v dnesni dobe lidi divne koukat nebudou. Posuku s laptopama jezdi MHDckem habakuk a narozdil od kokutku a pipinek poustejicich z mobilu na cely dopravni prostredek r'n'b jsou u bezneho obcana zarazeni do skatulky "neskodny, mozno ignorovat".
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Mimochodem, už jsem si naplánoval jak s tím. Budu to (zkoušet )hrát v tramvaji na notebooku cestou z a do práce. Lidi budou divně koukat, ale to nevadí.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mno, vzhledem k tomu, ze nejsem schopnej od pulky prosince dohrat Dragon Age: Origins (a to jsem si schvalne koupil sberatelskou edici, aby mne to krapet motivovalo, kdyz uz jsem do toho vrznul takovejch prachu) a v pripade Mass Effectu 2 jsem jeste ani neprekonal fazi rozhodovani "koupit nebo stahnout?", by mi odlozeni o rok zily netrhalo.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    co furt plasite?
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    LASICE78: Bych se neukvapoval. Pořád mohou zítra vyhlásit plánované odložení na květen 2011.
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    MAIMONIDES: sakra, jdu dohrát book 1
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, to jsem zvedav. Ale co uz, dejou se divnejsi veci. Znamej udajne videl na Sv. Patrika strizlivyho Ira, tak co by nemohl byjit Eschalon 2, ze jo...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    Pokud by to někdo nevěděl, tak pozítří vyjde Eschalon Book Zwei.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CHOROBA: Nono, v BaK se cestovalo super - pohled z ptaci perspektivy, nejvic oddalit a fiuuu, letis jak raketa a svet ze severu na jih mas za par minut. To tady nejde.
    LEDOFREDO
    LEDOFREDO --- ---
    choroba: to je trochu krutej primer ... myslim ze cely cestovani v eschalonu je tak krondor chapter 1
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    oldschoolovost bez votravnyho cestovani! :)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    jojo. ta oldskulovost me na tom prave bavila. cetsovani otravny jak v betrayal at krondor
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    NAVARA: Eschalon je o staromódních idejích, mezi než grind patří, soudím.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAIMONIDES: dulezite jsou emoce a e1 ve mne zanechalo negativni emoci, co se cestovani po mape tyka :)

vubec, obecne nejsem pritelem grindingu, dosti mne to na hrach sere...
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    NAVARA: Nikdy. Naopak tohle cestování bylo nejlepší.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    mno ja prave pred roky :) a preci jen to nebyla doba dost dlouha, abych zapomnel na zoufale cestovani mnoho obrazovek z mista na misto... :( doufam ze to ve dvojce poresej
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    sem to dohral nedavno :] uz ty tri tejdny vydrzim
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    nejvyssi cas prehrat jeste jednou jednicku :)
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    rozhodně kupuju, tvůrci i hra si to zaslouží
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam