• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZTerence McKenna ۞ जयरामकृष्णन्हरी۞
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    Zdravím všechny psychonauty, filosofy a jiné dobrodruhy. Nenašel by někdo někde todlec album? určitě by mnoho lidí ocenilo:

    http://www.discogs.com/release/16988

    našel jsem jen jeden torrent na http://www.torrentech.org/index.php?showtopic=80792&mode=threaded&pid=207921 ale člověk musí být na todle komunitní server pozvaný :( aby mohl sosat, tak kdyby někdo někoho z "torrentechu" znal, za jednu pozvánku bych byl vděčný =) mají tam skvělé věci, co se jinde moc nešérují.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: mě to nic nenašlo :-) na přesně tenhle dotaz.

    (našlo mi to nějakého Dr. Torrenta, který je podepsaný pod článkem o nějakém factoru cognitivních poruch u nemocných schizofrenií... jak příznačné.. :-)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    E2E4: jako ja to taky nak prehlid =)

    kazdopadne dik =)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jezismarja Chaosi to neumis do google napsat cognition factor torrent a kliknout na odkaz?

    http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1956974/3100888
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    XCHAOS: och, tak nac ty narky, sosejme =)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEOZ: já našel i nějaký filelist, a byl tam 4 GB DVD rip toho filmu...
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    XCHAOS: jj, musime si jeste pockat, az to prosakne na net, nebo si to pro vychodoevropana netradicne koupit =), a v tom 20gb packu je jen asi 3mb video, kde je zachycena naka kratoucka Terencova veticka, predpokladam, ze je to ta, kterou lze slyset i v traileru ...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEOZ: bohužel to není ke stažení a našel jsem to jen jako součást nějakého asi 20 GB drogového megatorrentu :-(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: No, tomu rikam eufemismus, ze se Terence nevyhybal zenam.. :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: njn, vyhýbat se ženám je čirý nesmysl.. to rozhodně.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: V "poslednim rozhovoru" rika neco ve smyslu ze mel kolem sebe vzdy hodne zen ktere kolem nej tvorily jakousi podpurnou sit.. Navic znamy charismaticky prednasejici - typicky alternativnim vysokoskolskym studentum, cestujici od mesta k mestu... :-)

    Jinak viz http://terence.zewling.com/TerenceMcKenna%20Audio/manandwoman1.mp3
    a pak nahradit jednicku 2,3,4-kou..
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    Inspired by Terence McKenna, iconoclast gonzo filmmaker Mike Kawitzky probes the outer limits of consciousness in Cognition Factor. One cyberpunk's search for enlightenment in a digital age, as twenty of the top minds of our times give their opinions on the “Big Five” questions relating to the human experience. Using 3D scenarios and backed by an original score from ambient masters, Cognition Factor is one of the world’s first smart movie with a dynamic way of presenting word, picture, music and opinion to increasingly informed audiences who are bored with media prescription.
    The plot takes place in a stream of consciousness as a cyberpunk quests for enlightenment in the digital age. The viewer is transported to a narrated virtual world in search of answers to the "Big Five" questions. It's a totally human experience as Cognition Factor stitches live conversations with Terence McKenna, brother Dennis McKenna, along with Ralph Abraham, Rupert Sheldrake, Ralph Metzner, Alex Grey, and twenty more of the top thinkers of our times. It's a narrated gonzo documentary, showcast inside a 3D landscape backed by original compositions from top musicians, like Dr. Lx Paterson, Dom Beken and Phil Le Gonedic, of The ORB, Merv Pepler (EatStatic/Ozrik Tentacles), Colin Angus& Matt Catt (The Shamen/Pablo Sandoz), Steve Hillage (System 7), all brought together by ambient composer, performer and originator, Mike Martin (Indidginus)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    Cognition Factor - Homepage
    http://cognitionfactor.net/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ED: Does it bother you that you probably wont be around for 2012?

    TM: I'd always assumed I'd live to see 2012. It doesn't bother me very much. Very few prophets live to see their prophecies -- Joachim de Fiore didn't, Marx didn't. If its gonna happen, its gonna happen, it doesn't need cheerleading. Its built into the morphology of space and time.

    That's all a very funny thing about me and my career that's different from Leary, different from all of these people: this strange relationship to prophecy and the eschaton. My fans don't understand any of that stuff, and my critics don't understand much of it either. So we all just have to put up with it until it clears itself out of the way.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SCHWEPZ: já to začínám chápat, že když píše o archaickým primitivních polygamních kmenech pojídajících v pralese houbičky, tak píše o tom, jak se v roce 1971 zhoubičkoval někde na mejdanu v Jižní Americe :-) ale stejně mu fandím...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    XCHAOS: Souček psal zajímavě a čtivě, a na rozdíl od Danninkena byl o něco více soudný imho. daninken viděl v iráku flek, kde se pálí cíhly a hned viděl plameny odlítajících UFOs co to spekly :-)
    XCHAOS: některé části knihy jsem četl dvakrát a pomalu a stejně mi asi dost uniklo. některé pasáže jsou uplné výpary...ale dá se to odfiltrovat :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SCHWEPZ: zajímavý.. o člověku jako čyuřrozměrném hyperprostorovém objektu psal i český normalizační Dänniken Ludvík Souček...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SCHWEPZ: the Incident ?
    JHA
    JHA --- ---
    ORLOCK: hehe, taky se mi tu povaluje někde po bytě... ;*)
    ORLOCK
    ORLOCK --- ---
    SCHWEPZ: ta sa mi vynima v papierovaj podobe na policke prave:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam