• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZTerence McKenna ۞ जयरामकृष्णन्हरी۞
    E2E4
    E2E4 --- ---
    EUR0: ještě si k tomu ale připočti cca 2-3x větší sílu těch pěstovaných mexických nebo kubánských, které měl Terence na mysli..
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    u ceskych hub mi vychazelo susenych cca 20 gub na gram
    EUR0
    EUR0 --- ---
    bohuzial, ked som ich mal tolko, nemal som ziadnu vahu ani zavazie poruke, teraz ked mam, nemam tolko hub. inak by som sa to nepytal, ten odhad mi vpohode staci taky hruby. dik
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    EUR0: šmarja, pětigramový závaží pro porovnání snad někde najdeš ne? Hodně přibližně tak 100 kopinatek nebo 60 kubánek, při takovejchdle číslech už ale absolutní odchylky můžou bejt hodně velký klidně přes gram.
    EUR0
    EUR0 --- ---
    hele, viem ze je to blba otazka. ale kolko to tak moze byt tych 5g susenych? nikdy som nemal moznost to odvazit.. predstavme si take "stredne velke" hribiky :D aspon zhruba odhad?
    PROZAC
    PROZAC --- ---
    o samotě ve tmě mluvil i i marihuaně, ale musíš se fakt krutě zmastit. spíš asi jídlem
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    E2E4: no.. ono se to neda uplne denne. a kdyz si das vyssi davku tak dalsi za mesic uz je vlastne taky docela brzy a casto... subjektivne .)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MORPHLER: jj - spíš ale vyšší a méně často než menší a častěji, jsi chtěl napsat..?
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    E2E4: nejen v jedne :) "5 gramu (cubensis) o samote a ve tme" opakuje docela casto. taky je pro vyssi davky a casteji u zkusenych psychomnautu radeji nez nez malou davku pro vsechny. S tim bezvyhradne souhlasim. S obojim :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LOWRIDER: v jedná přednášce říká 5 gramů sušených hub, nějakých těch kubánských / mexických apod.
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    Nevim jestli ste se tu už o tom bavili, ale McKenna v Archaic revivalu říká, že jediný, co má cenu sou heroický dávky rostlinejch halucinogenů. Máte s tim někdo zkušenosti, víte o jaký dávky se jedná?
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    Terence on DMT: An Entheological Analysis of McKenna’s Experiences in the Tryptamine Mirror of the Self
    http://www.realitysandwich.com/print/51650
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    MORPHLER:
    E2E4:
    No myslim si, že to nemusí bejt hned za hranicí zákona, i když je jasný jak to je. Já byl letos přijatej k doktorskýmu studiu s projektem Filozofická interpretace změných stavů vědomí a rád bych se dostal do kontaktu s lidma, který se tim zabývaj z různej hledisek, vim o jednom psychiatrovi, jednom psychologovi a pár dalších lidech. Samozřejmě dostat se na úroveň MAPS je dlouhá cesta, ale může to stát za to. Z mýho hlediska by šlo zatim o volný sdružení lidí, co se změněnejma stavama vědomí zabejvaj nejen prakticky, ale i tom píšou a malujou a tak.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    JAMEZZ: psychedelii definovat neumím, ale zato jí umím vyhláskovat :P
    JAMEZZ
    JAMEZZ --- ---
    Čau umítě někdo definovat Psychadelii?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LOWRIDER: maximálně tak ten Diabasis nebo různý skupiny co dělají holotropní dýchání - ale dělat něco s drogama se každý bojí, a docela oprávněně, okamžitě je můžou zavřít za šíření toxikománie.. http://rostlinky.net/trestny-cin-sireni-psychedelie
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    LOWRIDER: "Myslim, že McKenna by byl pro" taky myslim. ostatne rikal ze nejde o to rozsirit to mezi vice lidi, ale poradne to probadat a davat vyssi davky v mensi skupine nadsencu.
    Organizace je nejblize asi diabasis, ale neni to uplne to co hledas. (http://www.diabasis.cz/)
    Taky tu nedavno par lidi uvazovalo jestli to trochu nekam neposunem, ale bude to beh na dlouhou trat neco delat oficialne a legalne...

    Sam bych zajem o zalozeni takove organizace (OS?) mel vcetne podileni se na vyzkumu.
    LOWRIDER
    LOWRIDER --- ---
    zdravim, diskuzí o psychedelii je na nyxu milion, tak přesně nevim, kam se obrátit čili to zkoušim i zde. Zabýbám se změněnými stavy vědomi teoreticky (jakož i prakticky) a zajímalo by mě, jestli u nás existuje nějaká organizace podobná MAPS nebo zdali by se tu nenašli teoretičtí lidé, kteří by měli zájem o založení něčeho čemu jako Sdružení pro psychedelický výzkum nebo tak něco. Tradici i lidí u nás je spousta, tak si myslim, že by to bylo zajímavý. Myslim, že McKenna by byl pro
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SCHWEPZ: tak prostě upgradneme kapitalismus, a bude, ne ? :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Terence McKenna o Philpu K. Dickovi:
    http://www.sirbacon.org/dick.htm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam