• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELMakrobiotika a výživa podle pěti elementů

Tenhle klub není pro ortodoxní a zapálený makrobiotiky, kteří by tu chtěli dělat celosvětovou osvětu, ale pro lidi, kteří si položili otázku:
    "Co ještě pro sebe můžu udělat, abych se cítil dobře?"
    Je prostě pro všechny, kteří chápou, že zdravé a kvalitní jídlo je základ, ale nešílí z toho :)

makrobiotická zkušenost- kerrayuv čtivý report
    rozbalit záhlaví
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    LILY: :D To mi něco připomíná... :D
    LILY
    LILY --- ---
    BOSSORKA: To mi teď poslal drahoušek Slaughter: http://www.fuxoft.cz/redmeat/strip--jumprope.gif.htm
    Vloženo sem s jeho laskavým nedovolením :)
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    Tim jsem teda nechtela rict, ze na sobe budu odted nejak setrit, koneckoncu za co jinyho by se ty penizky mely utratit, ze:-)
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    OVERSEER: dik za tip, tam jsem nebyla, zkusim.
    CONTINUITY: tak ja jsem to tak nejak odhadla, myslim, ze casem jsem tak vicemene ziskala prehled, kolik utratim za tyden-krat ctyri..
    Ale musim rict, ze me to i tak prekvapilo, clovek si to nejak den ode dne neuvedomi, ze je to celkem palka jen za jidlo:)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    LILY: Hmhm s těmi důkazy lásky máš asi pravdu... :D Tož to musím přestat bejt taková cíťa :D

jináč abych se držela tématu, dneska si jdu koupit amasaké, hnedle si s sebou beru do tašky i lžičku, bo sem včera měla celý odpoledne slintací reflex při myšlence na tuto božskou chálku :)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PAULINA: v gaute na lidicke jsem ho videl - zdravy zivot, lec byt tebou vyhodnejsi bude objednat ho pres internet. Minimalne Sunfood je jednim z dovozcu....
    OVERSEER: joga a tensegrita nenavazuje na makrobiotiku - ta vychazi z filozofie peti elementu, cimz nechci rici, ze se tyto praktiky nemohou doplnovat.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ad anketa, kdo jste odpovídali: Jak to víte? ;) Píšete si všechny výdaje za potraviny?
    To teď právě zkouším, protože netuším ;)
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    SLAUGHTER: muzes byt konkretni? Brno je velkej pojem, ja treba i zajedu, ale kam PRESNE pro nej mam jit? Prosim ne odpoved typu "kamkoliv do zdravy vyzivy" :)
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Nechtěj vědět, co si myslím o tobě a o tom tvém otřesném domácím feng shui. Ani záchod ti nesplachuje, fujtajxl!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PAULINA: zajed do brna, tady ho mame
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    SLAUGHTER: kdepak, obehla jsem vsechny zdrave vyzivy, co znam a nikde ho nemeli... takze spis se ptam, jestli jste ho v posledni dobe bekde nekdo kupovali? Nebo se po nem uplne slehla zem?
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    PAULINA: kdekoli ve zdrave výzive
    LILY: ty mrcho...
    PAULINA
    PAULINA --- ---
    Tak zas trochu k tematu:-) Nevite nekdo, kde sehnat ( nejlip v Praze) cerny sezam? Se mi zda, ze ho proste nikde nemaji...
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: No to se ozval ten pravý! Jen si to zkus a vrátím ti to i s úroky..
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    DARJEEL: ty a tvoje moucna ceresova buchta.... Sory - s jablky...
    BOSSORKA: asi DJ sadomasochysticke obdobi... Klidne mluv...
    LILY: ja ti take pomuzu v osobnim rustu myslim...
    LILY
    LILY --- ---
    BOSSORKA: Láska nemusí vždy vypadat růžově. Někdy je důkazem lásky i říkání nepříjemných věcí, případně ne zcela líbezné chování, obzvláště pokud to může dotyčnému pomoci v jeho duchovním vývoji :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DARJEEL: V tom pripade asi nechapu tvuj styl projevovani lasky vuci nemu :) (a hus mlcim :)
    LILY
    LILY --- ---
    DARJEEL: Já ho mám taky ráda, takže nejsi lepší, než ostatní.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BOSSORKA: ,SLAUGHTER: zerete moc mouky, jinak byste videli, ze to myslim smrtelne vazne. narozdil od vas mam overseera rad!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    OVERSEER: ty nerad hovinka kvasinek? me to prijde trefne k nasemu zpusobu zivota.
    OVERSEER: ze by alkohol???
    DARJEEL: nebud cynicky, bud jizlivy!
    SVA
    SVA --- ---
    dle mně je kombucha dobra svym obsahem interferonu na posileni imunnity, třeba že to s MB vylučuje dle obsahu cukru
    k tomu všemu obsahuje pravotočivou kyselinu mlečnou která je pro tělo lépe stravitelna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam