• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FABIAN: prvni co me napada, zkousels vymazat cachce Joomly?
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    Ahoj, neporadil by mi prosim nekdo s timto problemem?: http://www.joomlaportal.cz/component/option,com_joomlaboard/Itemid,66/func,view/catid,37/id,40675/#40675
    Dik moc
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    nemáte někdo joomlu na forpsi ? chtěl bych ten normal hosting
    https://www.forpsi.com/webhosting/normal.php
    Mysql+linux... běhá tam všechno v pohodě ? safemode atd ? :)
    Díky...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PROBER
    PROBER --- ---
    SAMGARR: Adresa webu?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdravim,
    na svem webu pouzivam modul SMF latest post pro zobrazeni poslednich prispevku v SMF foru a modul !JoomlaComments pro zobrazeni poslednich kometaru. Oba moduly mi zobrazuji spatne diakritiku (misto š je ? atd...). Db mam v UTF8, pouzivam !Joomla 1.5.9. Zkousel jsem do kodu modulu pridat

setlocale(LC_ALL,'cs_CZ.utf8');

ale bez vysledku. Diky za kazdou radu!
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hledam programatora na cca 20 hodin na upravu VirtueMartu. Posta nebo 604338692 - celkem to specha.
    TOE
    TOE --- ---
    Nevim jestli sem správně pochopil co hledáš, ale mrkni na seyret:
    http://www.joomlaholic.com/index.php?option=com_seyret&Itemid=3
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    chtěl jsem se zeptat, existuje pro joomlu nějaká komponenta která by pouštěla vlastní videa nahraná na serveru něco jako to dělá all video z youtube ?
    Je tam problém že budeme potřebovat pouštět asi 4GB videí takže nahrávat to na youtube by bylo občas problematické. Nezkoušel jste někdo jinou cestu ? díky
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    CRITT3R: neznam, zkus to napsat do diskuze na joomlaportal.cz
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ahojte, pls nevedeli byste o nejakym modulu do joomly kterej by umoznoval neco jako spolujizda.cz ? tj. verejna moznost zapsat kdo kam jede a pak moznost napsat tomu cloveku ze se chce nekdo pridat?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    ETH: mno data sou ulozeny v DB, myslim ze se to pri instalaci pta jestli zachovat nebo smazat tabulky.. ale to si nejsem jisty..
    urcite bych udelal zalohu..
    ETH
    ETH --- ---
    MELOUN: díky a ještě jeden lama dotaz, když upgraduju joomlu jako takovou, nepřijdu o data?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    1.5.8 bez problemu..

aktivovat prislusne jazyky, umistit nekam ten prepinac jazyku (vlajecky)
    a melo by to slapat..
    ETH
    ETH --- ---
    můžu dotaz k Joomfish? mám to nainstalované, ale ne a ne to rozběhnout. Joomla verzi mám 1.5.0 .. není třeba nějaký upgrade nebo tak něco? S jakou verzí to máte kdo odzkoušené? děkuji předem
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    ted se trapim s adsmanagerem.. nejdou mi tam cpat obrazky, nema s tim nekdo zkusenost?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    Jo ale vlevo a nahoře menu a uprostřed obsah je celkem klasa joomla rozvržení.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    FISEJS:

uz sem to poresil s hostingem, stacilo povolit pamet na 16mb

ted mam problem ze mi tam nejdou uploadovat fotky pres phoca, ale hazim je tam pres ftp, potazmo media manager a ve phoca je pridavam, takze uz to jde.

zajimavej template, takovej netradicni pro joomlu, si jsi delal sam?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    hej hej lidi..
    jsou tu nejaky joomlisti? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam