• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    TONAL
    TONAL --- ---
    ovsem ja mam dotaz, nikde jsem nenasel parametr, kterym bych udal, jak dlouhe maji byt nahledy na clanky a zbytek by se zobrazil az po rozkliknuti clanku, jak se tohle vyrabi?
    vazne v tom plavu jak se da
    TONAL
    TONAL --- ---
    AACHEN:
    k jednicce nevim, ale k dotazu dve bych si tipl, ze mas v parametrech modulu zvoleno defaultne 1 hlavni clanek, x clanku dalsich, 2 sloupce

takze ve vysledku ti to jeden clanek (ten jako hlavni) da pres celou stranku a dalsi clanky da do dvou sloupcu, takze zkus si pohrat s temito parametry.
    AACHEN
    AACHEN --- ---
    mám naprosto laický dotaz - budu teď při práci používat joomla 1.0, takže čerstvý začátečník. dotaz 1: do určité kategorie jsem naházel články,a i přesto, že je rozřadím jak potřebuju (a použiju reorder), na výsledný podobě webu se to neprojeví. dotaz 2: články se mi neseřadili pod sebe, ale ve dvou sloupcích, pouze první článek je ok. kde může být problém? dík za odpověď
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TONAL: http://update.gavick.com/index.php/update/html/modules/mod_gk_news_show_gk3/3.1/ tenhle modul pouzivam na sanctuary.cz, novinky nahore a recenze a reporty napravo;)
    TONAL
    TONAL --- ---
    lidi, kterej modul mam jak pouzit, aby se hned na uvodni (titulni) strance zobrazovali tri posledni pridane clanky?
    mod_latestnews se mi nedari nacpat na titulni stranku a navic vyhodi jen nazvy trech clanku - ja bych chtel aby ukazal i kousek z nich...
    TONAL
    TONAL --- ---
    ZONICEK:
    zdar. ja zrovna delam joomlu na forpsi a vsechno beha v pohode. uz pri instalaci to hlasilo, ze hosting je rdy pro vsechno
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    Tak se omlouvam. Sem uplne blbej - neklikal jsem vpravo nahore na Implicitni. Myslel jsem, ze se moje nastaveni ma automaticky ulozit po vyberu radiobuttonu. Proto jsem podezrival browser.
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    SAMGARR: v adresari /cache ? tam je jen index.html s nejakym defaulnim obsahem (jen body nastavene na bilo).
    ZONICEK: jedina vec, kdyz jsem dal vyhledavat lang tam je:
    var $debug_lang = '0';
    to asi nebude ono:(. jinak ten soubor zapisovatelny je. dal jsem mu prava 777
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    FABIAN:
    Neukládá se to náhodou do config.php ? jestli tam máš povolený práva zápisu...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    FABIAN: prvni co me napada, zkousels vymazat cachce Joomly?
    FABIAN
    FABIAN --- ---
    Ahoj, neporadil by mi prosim nekdo s timto problemem?: http://www.joomlaportal.cz/component/option,com_joomlaboard/Itemid,66/func,view/catid,37/id,40675/#40675
    Dik moc
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    nemáte někdo joomlu na forpsi ? chtěl bych ten normal hosting
    https://www.forpsi.com/webhosting/normal.php
    Mysql+linux... běhá tam všechno v pohodě ? safemode atd ? :)
    Díky...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PROBER
    PROBER --- ---
    SAMGARR: Adresa webu?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdravim,
    na svem webu pouzivam modul SMF latest post pro zobrazeni poslednich prispevku v SMF foru a modul !JoomlaComments pro zobrazeni poslednich kometaru. Oba moduly mi zobrazuji spatne diakritiku (misto š je ? atd...). Db mam v UTF8, pouzivam !Joomla 1.5.9. Zkousel jsem do kodu modulu pridat

setlocale(LC_ALL,'cs_CZ.utf8');

ale bez vysledku. Diky za kazdou radu!
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hledam programatora na cca 20 hodin na upravu VirtueMartu. Posta nebo 604338692 - celkem to specha.
    TOE
    TOE --- ---
    Nevim jestli sem správně pochopil co hledáš, ale mrkni na seyret:
    http://www.joomlaholic.com/index.php?option=com_seyret&Itemid=3
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    chtěl jsem se zeptat, existuje pro joomlu nějaká komponenta která by pouštěla vlastní videa nahraná na serveru něco jako to dělá all video z youtube ?
    Je tam problém že budeme potřebovat pouštět asi 4GB videí takže nahrávat to na youtube by bylo občas problematické. Nezkoušel jste někdo jinou cestu ? díky
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    CRITT3R: neznam, zkus to napsat do diskuze na joomlaportal.cz
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ahojte, pls nevedeli byste o nejakym modulu do joomly kterej by umoznoval neco jako spolujizda.cz ? tj. verejna moznost zapsat kdo kam jede a pak moznost napsat tomu cloveku ze se chce nekdo pridat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam