Jednorázová brigáda
Na hlavní stránce webu postaveného na Joomle je article. Potřebuji do něj vložit postupně se přepínající obrázky podobně, jako je to např. na www.globus.cz vedle mapky.
Takže automatické přepínání obrázků pomocí JavaScriptu s fade-out efektem v definovatelném intervalu + možnost vybrat si jednu z variant obrázku ručně.
Musí to být řešené inteligentně tak, abych mohl jen přidat několik DIVů s obrázkem a fungovalo to. Tj. nemusel někde ručně definovat, kolik je obrázků, definovat pro každý zvlášť jedinečnou třídu atd.
Mám:
FTP
Administrátorský přístup
Několik ukázkových obrázků
víc by nemělo být potřeba :-)
Očekávám:
Musí fungovat ve všech běžných prohlížečích.
Uvítal bych jen nezbytně nutné funkce, tj. ne že zkopírujete komplet JS z Globus.cz i s věcmi, které s tím nemají nic společného :-)
Co nejméně práce pro mě. Tj. dostanu vzorový obsah článku pro stávající obrázky, která zašlu, a javascriptový soubor, u kterého mi řeknete, do jaké šablony na něj mám odkázat.
Termín realizace nejpozději do týdne. Je to práce na chvíli, takže by v tom neměl být problém.
Pokud máte zájem, piště na wetter.jiri@gmail.com cenu a jestli jste schopni fakturovat.
Díky