• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    VIDA
    VIDA --- ---
    Používáte někdo nějakou wiki extension? Ocenila bych rady, zkušenosti...
    2ND
    2ND --- ---
    Ahoj,
    byl by jste nekdo schopen poradit, treba jste zazili neco podobneho
    Stehuju par stranek s Joomlou (verze 1.5 a kolem) ze serveru s mod_php, PHP 5.2 na server kde bezi stranky pod php_fcgi+suExec PHP 5.3

Zadna z nich nejede, dostavam error:
    mod_fcgid: stderr: PHP Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 72 bytes) in /var/www...

Pricemz problem neni v pameti, jak je videt z hlasky, script se pokusil alokovat 72 bytu, kdyz jsem zvednul pokusne limit na 512MB dostavam steny error...
    Asi pred rokem jsem podobny problem poresil, ael ted na to nemuzu zaboha prijit...
    VIDA
    VIDA --- ---
    VIDA
    VIDA --- ---
    SIGN: Tak vystoupení k Joomle bylo nejzábavnější z celého večera. Informační hodnota téměř žádná, ale doufám, že brzy bude video. Pokud na něj někdo narazíte, dejte ho sem prosím.

Jinak #drupalcz na twitteru.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    SAMGARR:
    Právě je divný, že mám asi 10 jiných joomla a spadli jenom ty na jednom serveru .. .(
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    KAMCZA: dík za info
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ZONICEK: zalezi jak se dostali do te joomly, ale tipuju na chybu joomly, zneuziti nejakyho exploitu.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Když nám někdo hacknul všechny joomly na serveru (že když to zadám do googlu, tak se to přesměruje na něo osal.pl) je to chyba joomly, nebo serveru?
    Protože i starší joomly na jiných serverech nic, ale tady to uplně odsekli...
    Nemáte s tim zkušenost? díky
    VIDA
    VIDA --- ---
    SIGN: Dík za tip, taky půjdu.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    PAN_ILFORD: blbosti neplácáš :), je to celkem klasický postup. Nejdřív máš Joomlu na localu (tvoje PC) a pak jí šoupneš na live server (ftp).

Dokonce se doporučuje, abys každou změnu / update, znovu nejdříve testoval na localu.

Více info zde: http://docs.joomla.org/Beginners

KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    SIGN: jdu a jsem zvědavý :)
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Zdravím do klubu,
    chtěl bych zkusit přehodit náš web na Joomla CMS nebo něco podobného. Dá se to připravit a simulovat offline a pak to jen nahrát na náš hosting? Případně doporučíte nějaký free hosting kde by to šlo odladit tak, abych to pak jen vzal a přehrál současný kód? Možná plácám úplné blbosti. Dík za radu.
    SIGN
    SIGN --- ---
    Ahoj, omlouvam se za _spam_, ale mohlo by vas zajimat

5 redakčních systémů, 5 prezentací - Drupal setkání 11.10.2011 | Drupal.cz
    http://www.drupal.cz/clanky/setkani/5-redakcnich-systemu-5-prezentaci-drupal-setkani-11102011
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    hm tak si delam vlastni :-)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Ja se v tech obchodech nevyznam, ale je mozny, ze ta sablona ma jinak udelany ty pozice a pak to nefunguje. Jakoze tam mas puvodni jmena tech pozic, a v tyhlety se jmenji jinak.
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    IOT_JH: prazdna stranka, jeste asi muze byt neco s tim menu horizontalnim, ale nemuzu na to prijit
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    XFLARE: A co se zobrazuje?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MYSHA: Já už si to teda moc nepamatuju, jestli jsem něco nenastavoval ještě někde jinde, ale myslim, že ne, co jsem teď koukal, tak by snad mělo stačit nastavit ten mail v Uživatelská část - Globální nastavení - Server - Nastavené mailu, po přijetí objednávky by to mělo poslat mail myslim automaticky bez nějakýho dalšího nastavování.
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    ahoj nemohl by mi nekdo prosim poradit? Mam virtuemart, a nefunguje mi tam sablona, ktera se mi nejvic libi, agriculture_15, nemuze byt neco s tou sablonou? Na jinych to bezi normalne, na tyhle se nezobrazuje e-shop.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    SHMADE: jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam