• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    REDSNAKE: ok a priste napis verzi joomly : )
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vybral jsem si Alexandria Book Library, vypadá to výborně, jdu testovat. Díky!
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---

Ahoj, rád bych na stránkách vytvořil katalog knih.
    Požadavky:
    Knihy by přidávali pouze admini, na základě předvyplněných formulářů od uživatelů, případně vyplnění od uživatelů, schválení adminem. Možnost přiřazení různých kategorií. Možnost defakto dvou katalogů nezávisle na sobě, jelikož bych rád měl katalog knih, i katalog autorů. Příjemně nastavitelné filtrování, tedy aby se dalo vyhledávat dle jazyků knih, roku vydání, textového řetězce, etc. Zřejmě otázka toho, jaké vlastnosti knize nadefinuju.

A neposlední požadavek je, že bych rád, kdyby byl k dispozici plugin pro nejnovější přidané příspěvky do katalogu, zobrazení jednotlivých kategorií.

V ideálním případě free komponentu a s češtinou. Pokud si vymýšlím moc, alespoň free, češtinu splácám sám, snad.

Za případné poznatky a tipy moc děkuji!
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    PROBER: ok diky napsal sem mu uidim co odpovi

PROBER
    PROBER --- ---
    FUJI_ITA: Jen na první pohled - v první fázi by měl alespoň základně dodělat SEO optimalizaci. Co jsem se teď díval, skoro žádná tam není. V základní verzi by to měla být samozřejmost. Další optimalizace by měl umět webmaster a případně se domluvit s ním, pokud za to bude chtít nějakou korunu navíc.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    ahoj mame web pro kino

www.kinosusice.cz

udelanej od firmy, pred par dny nam ho predaly, je vytvoreny v Joomle, ale hlavni cast (program) si taha z databaze rezervacniho systemu colosseum, web je taky vytvoreny firmou colloseum, což je vedlejší.

Jde mi o to, že bych chtěl mít u filmů možnost si kliknout na tlačítko a stánout google a ical událost do kalendáře. Vymejšlim si a nebo to jde pomocí nějaké extension?

zároveň řeším optimalizaci, web se zatím vůbec nezobrazuje na google, co můžu udělat já proto aby se ukazoval a oč musim požádat programátora?

předem díky za rady
    PAPERBONSAI: uz jsem to prekopal do staticke verze, bylo to jen par stranek a klient tu joomlu stejne nevyuzije, takze to bylo nejrychlejsi reseni.

i tak diky, alespon vim pro priste, jak na to.
    Co jsem koukal, nejspis by tam sla dopsat nejaka podminka, ktera by to vyresila.
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---

mkrni do prislusnyho router pehape .)
    FAJL: neni :(
    Ahoj,

mam problem...
    dostal jsem na upravu web, ktery je psany v joomle s tim, ze tam mam dopsat dynamickou cast.

MUDr. Svatopluk Svoboda
    http://svatopluksvoboda.cz
    jedna se konkretne o pravy sloupec NAPIŠTE SVOU ZKUŠENOST, kterou bych chtel presmerovat na vlastni script. Bohuzel pres administraci joomly se mi s tim nepodarilo hnout a ani zmeny v db nedelaji to, co bych si pral.

a co bych si pral? Aby po kliknuti na ten nadpis se stranka presmerovala na
    http://svatopluksvoboda.cz/zkusenosti.php, kde z db vybiram a zobrazuju data.

v jos_menu je sloupec link, kterej kdyz zmenim na vyse uvedeny, presmeruje se mi to na http://svatopluksvoboda.cz/index.php/component/content/article/3-nasi-spokojeni-klienti.

Fakt nevim, co delam spatne, diky :(
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    Hledam webdesignera na upravu webu v Joomle, kdo by měl zájem, prosím pošta
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    IOTH_JH: v K2 máš veškeré nastavení kategorií a v parametrech si můžeš nastavit, co vše chceš u článku vidět(jméno, datum, místo). Na 1.5. to funguje. Mám to vyzkoušené. Chce to jen pozorně číst a případně si nainstalovat čj. Myslím, že to pochopíš rychle. :)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    LUCKA23: Zkousim zkousim, asi az to pochopim, tak to bude dobry. Ale chce to asi chvili se tomu venovat.
    ZETKO
    ZETKO --- ---
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Zdravim,
    potreboval bych trosku nasmerovat..

Potreboval bych pro Joomlu verze 2.5 nejake pekne eshopove rozsireni..
    Puvodne jsem chtel pouzit VirtueMart, ale nepodarilo se mi ho dohledat pro tuto verzi../pouze pro 1.5

Je pro verzi 2.5. neco podobneho?

Dekuji :)
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    IOT_JH: tak to vyzkoušej tu K2 funguje na všechny tvoje požadavky. Sama používám a spokojenost.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    LUCKA23: 1.5
    SAMGARR: Dik! Zkusim!
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    SAMGARR: K2 slouží pořád...
    IOT_JH:ale záleží na jakou verzi joomly to chceš?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    IOT_JH: za mych casu s Joomlou k tomu slouzily moduly Fabrik nebo K2, ale daaavno jiz tomu:)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Halo, prosim o radu uz jsem se pred casem ptal, tak to zkusim znovu :)

Potrebuji plugin, ktery v ramci clanku zprovozni kolonky napr: jmeno, datum, misto.
    Pak menu, kde podle parametru v tech kolonkach pujde hledat. Jmeno - seznam vsech jmen - clanky se shodnym jmenem.

/ nebo alespon neco podobneho.

Nevite nekdo prosim? Dost mi to pomuze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam