• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    ZETKO
    ZETKO --- ---
    1.3.2014 - JoomlaDay™ Prague
    JoomlaDay™ Prague - Hlavní strana
    http://www.joomladayprague.org
    MCDROBACK
    MCDROBACK --- ---
    Ahoj, asi málo koukám, ale nikde nemohu najít nastavení přístupu, když se jako uživatel přihlásím na front a dám vytvořit článek tak abych mohl vkládat i obrázek úvodníku :-) Předem děkuji za pomoc, stačil by odkaz na nějakou radu, ale prostě jsem asi blbej už se s tím tady peru nějakou chvíli a už mě to nebaví :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tyvoe, nojasně, xml:)
    DIM
    DIM --- ---
    REDSNAKE: asi myslis XML ne? ano, vytvoris pozici v xml, pak par uprav v css. dyztak posta
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: mno, tak jsem googlil a o víkendu se do toho pustím, asi se bude muset zeditovat xls soubor šablony a pak to upravit přímo v šabloně...Uvidíme :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Potřeboval bych na web nahodit bannery partnerů. Jedna se o web www.teramagazin.cz
    Bannery bych si představoval na pravé straně od sloupce s texty. Bohužel na to v šabloně není asi pozice, viz http://teramagazin.cz/index.php?tp=1
    Nějaký tip jak tu pozici vytvořit? V tomhle nejsem příliš kovaný...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SCREE: upřímně ani nevim, ale popis funkčnosti tý brány jsem sem dával viz. SHMADE: , tak se koukni, jestli to tam něco takovýho požaduje a já případně pak vyzjistim víc...
    SCREE
    SCREE --- ---
    SHMADE: a to tvoje reseni ... je to pouze o presmerovani na platebni branu (externi web) nebo je tam potreba implementovat Verify transaction ? To znamena ze po zaplacenni jeste system kontroluje prubeh platby a vysledek oznami klientovi ? Ja implementuju PAY SEC od CSOB, vsechno mi to funguje ale s tou verifikaci si asi nebudu vedet rady, tak bych to soupnul nekomu externimu.
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    ZONICEK: SCREE: Zrovna teď jsem něco takového "řešil" resp. nechával jsem řešit, konkrétně platební bránu pro platby kartou přes českou spořitelnu (koupený modul) a pak jednu další věc pro platby pomocí takové víceméně klubové karty, to mi teď zpracovává jeden člověk, ale nasazené to ještě není. Takže zkušenosti osobní v podstatě nemám no :)

Každopádně to ohledně té České spořitelny je koupeno zde: http://www.platiti.cz/Virtuemart-CSPay.php
    S pánem jsem řešil i variantu, že by mi vytvořil ten druhý modul dle konkrétních požadavků a v podstatě s tím neměl problém a cena byla dle mého taky fér - v podstatě podobná jako při koupi toho hotového modulu, nakonec jsem to ale nechal udělat u známého. Ale pokud něco potřebujete, a nemáte s tím zkušenosti, tak bych se na něj klidně zkusil obrátit.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Prosím též pro případnou další spolupráci... Děkuji
    SCREE
    SCREE --- ---
    máte tu někdo nějaké zkušenosti s implementací platební brány na CMS Joomla ?

konkrétně verifikace plateb za pomoci MAPI volání, SOAP, PHP, REDIRECT URL a podobný věci ?

nabízím finanční odměnu:) kdyby někdo něco podobnýho už dělal, napište mi do zpráv

díky
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nestalo se vám někdy, že by akeeba backup shodil sql server? díky
    SCREE
    SCREE --- ---
    FAJL: jo koukal jsem na to je to nadpis h1, tak sem mu dal nattvrdo display: none :) diky
    SCREE
    SCREE --- ---
    ROBIBOY: jinak ten vicejazycny web, to uz sem rozchodil ale diky
    SCREE
    SCREE --- ---
    Ještě mám takový malý problém a nedaří se mi najít na internetu správné řešení. Možná pro někoho z Vás to bude banalitka a dokáže mi poradit ve dvou větách.

U test. webu, u položky menu (např. HOME) mám přiřazený jednoduchý článek s nadpisem. Jde o to, že se mi nadpisy článku zobrazují 2x. Jeden nadpis který potřebuju vymazat má před sebou TITLE web. stránky. V administraci jsem vše hledal a povedl se mi vypnout jen ten spodní název, který však potřebuji zachovat. Horní název mi leze do pole kde bude banner, takže bych ho potřeboval vypnout. A nevím jak !!!

Raději posílám printscreen, je to trochu složité to správně vysvětlit.

ví někdo ?
    ROBIBOY
    ROBIBOY --- ---
    SCREE: Ahoj. Ak potrebujes velmi jednoduchy navod na vytvorenie Joomla 3 vo viac jazykoch, pozri tento clanok: http://blogujme.eu/index.php/it/joomla/entry/2-jazycny-web
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FAJL: já to asi nechápu, nebyl by odkaz na web?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SCREE: Já nemám nikde nasazenou J3!, takže neporadím konkrétně.
    SCREE
    SCREE --- ---
    REDSNAKE: no tady prave zverejnili navod jak udelat multilang web v Joomla v.3

Creating a multilingual site in Joomla 3 (Joomla 3 Beginner's Guide)
    http://www.slideshare.net/...ng-a-multilingual-site-in-joomla-joomla-3-beginners-guide-eric-tiggeler

tak nevim ted, ses si jistej ? tak modul si muzu stahnout vzdycky a odzkouset to. diky za tip
    SCREE
    SCREE --- ---
    VERONIKA22: no tak to hodně štěstí teda:) jestli máš hodně volnýho času tak si zkus zadat do googlu tvorba vlastních šablon pro Joomla a začni študovat:) jinak tak jednoduše to nefunguje že si napíšeš static web a propojíš to s adminem ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam