• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Chtěla bych se zeptat, zda už znáte hodin, kdy budete končit.

Bylo by fajn, kdyby ti lidé, co chtějí přijít k nám na silvestra, mi dali vědět do pošty, jestli hodlají přijít hned poté, nebo mají mezitím ještě něco v plánu. Je to kvůli předpokládanému obědu pro hladovce :o) dík.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Zarid ji kazdopadne.
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Ja bych byl naopak proti budance protoze to vypada komplikovanei nez jsem si myslel hlavne je otazka jestli budemem mit k dispozici neco jineho nez samotnou telocvicnu protoze veskere vybaveni je TCP. Kazdopadne se hodi to vyresit co nejrychleji abych vedel jestli mam teda zaridit budanku nebo to bude jinde
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Ahoj. Tímto bych moc rád zdělil že bych se velmi rád zůčastnil této neortodoxní zábavy. Proto bych rád poprosil o zařazení mezi ty nemnohé účastníky. :-D Díky moc. Irwin
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Ahoj. Tímto bych moc rád zdělil že bych se velmi rád zůčastnil této neortodoxní zábavy. Proto bych rád poprosil o zařazení mezi ty nemnohé účastníky. :-D Díky moc. Irwin
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    velmi pravdepodobne. Varianta je Balkan - do 29. bude jasno
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Bude to teda na Budance? Celkem by se mi to hodilo, ale bylo by dobre to vedet predem...
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    FALCO: Souhlasim, boostnul bych to taky, protože pelda:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    ad vesticka
    to bylojedno hpcko navic.... ale pak jsi si ji musel sundat... mozna bych to boostnul protoze.... protoze peldova vesticka
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ad 1 - ano, jsou imunni
    ad 2 - zatim to neni upresnene, pocitam okolo 10te. jedna velka nadejna telocvicna bohuzel padla, zkusim jeste mezi svatky zaridit neco lepsiho nez budanku. Az bude v tomhle jasno, definitivne upresnime sraz.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Dva dotazy:
    - pokud si dva hráči dají "Brutal", jsou po dobu trvání duelu imunní proti palbě okolních hráčů? Třeba ani ne když někdo jednoho z duelantů zkusí záměrně sestřelit, ale když přiletí nějaká zbloudilá ponožka...
    - co jsou přesně "dopolední hodiny"? Respektive - kdy je sraz, jestli už je to domluvené?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    UPDATE PRAVIDEL - HRACÍ PŘEDMĚTY
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    SHEPI: No abych řekl pravdu tak bych chtěl být u toho až se budete snažit Melissu přinutit aby přišla dvakrát:D.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    HELA: No jo, huraa! budem ji tam mit dvakrat! To je skvele:)
    HELA
    HELA --- ---
    SHEPI: tak teď to vypadá, že se Melissa bude muset rozdvojit;)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    A mas to:) Zalezi na tom, komu pises...;)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Fňuk..To jsem tak nevýrazná, že se na mě zapomnělo? :) Taky jsem se hlásila, ale nejsem zapsaná... Tak třeba když to zkusím přímo sem, tak to pomůže :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Nojo, ale to byla vzdycky takova svanda:))
    Ten zakaz bude stacit.
    FALCO
    FALCO --- ---
    tal me napda neco proti "kempeni" treba ze mrtvola si muze vzit jeden naboj nebo ze se nesmi cekan na prave "narozene" hrace pod hrouzbou uponozkovani
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    No ty brdo, to je jasny, kvuli tomu to prece cely vzniklo, jako:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam